Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Piept de pui umplut, cu garnitură de legume - Cea mai simplă rețetă dezvăluită de un chef celebru

Publicat:

 Rețeta este foarte simpla: un piept de pui umplut cu o crema de branza, cu cozi de ceapa verde, patrunjel și altele.  Piept de pui umplut, cu garnitura - Ingrediente Piept de puiCrema de branzaCozi de ceapa verdePatrunjel proaspat / menta proaspataUsturoiFainaOuPesmetSare și piperingrediente pentru piept de puiIngrediente pentru garnitura:BroccoliConopidaCeapa verdeUsturoiArdei grasSare și piperPiept de pui umplut, cu garnitura - Mod de preparare Prepararea dureaza cel mult 20-25 de minute. Pieptul de pui se umple cu crema de branza. In crema branza s-au adaugat inainte cozi de ceapa verde, patrunjel…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Pipiridzi tangasiti, mancarea ”aromanilor saraci” care a ajuns la moda in restaurantele fancy/ Rețeta originala a deliciului care e gata in mai puțin de-o ora: Doar patru ingrediente, poți sa-l savurezi și cald, și rece

12:00, 02.05.2024 - ”Pipiridzi tangasiti” sau, așa cum o sa-i gasești mai degraba pe internet, ”piperchi țargasiti” este o mancare tradiționala din bucataria veche a aromanilor (adica romanii vechi, nu un popor separat), care a ajuns astazi la moda in restaurantele din Capitala, alaturi de shakshuka, celebrul mic dejun…

Cea mai simpla pasca pe care o poți face. Rețeta: amesteci 4 ingrediente și bagi totul la cuptor

13:55, 01.05.2024 - Cu doar patru ingrediente și puțin timp petrecut la cuptor, poți pregati cea mai simpla pasca. Fiind atat de ușor de facut, aceasta rețeta este ideala pentru oricine dorește sa se bucure de tradiție, fara a petrece prea multa vreme in bucatarie. Preparat ideal pentru Paște.

Echipa Romaniei de la Turneul Internațional Avansat de Informatica IATI s-a umplut de aur. Numai puțin de 8 medalii + alte 32 la individual

08:15, 22.04.2024 - Vești grozave: opt medalii pentru cele doua loturi ale Romaniei, plus alte 32 obținute de participanții individuali, la ediția a XIV-a a Turneului Internațional Avansat de Informatica – IATI, desfașurat in aceste zile in Shumen, Bulgaria! S-au intrecut 478 de elevi din 16 țari!, anunța ministrul Educației,…

VIDEO | Mancarea simpla de la Dumnezeu si forta ei vindecatoare! Fratele Daniel de la Manastirea Slanic dezvaluie reteta secreta pentru slabit fara efort

00:55, 19.04.2024 - SURSA DE SANATATE… Legumele, fructele si zarzavaturile, aceste roade minunate din gradini si livezi, reprezinta principala sursa de vitamine si minerale din alimentatia oamenilor, care vor sa aiba un organism sanatos si plin de energie. Ceea ce insa este esential de stiut se refera la faptul ca acestea…

Mancarea simpla de la Dumnezeu si forta ei vindecatoare! Fratele Daniel de la Manastirea Slanic dezvaluie reteta secreta pentru slabit fara efort

00:51, 19.04.2024 - SURSA DE SANATATE… Legumele, fructele si zarzavaturile, aceste roade minunate din gradini si livezi, reprezinta principala sursa de vitamine si minerale din alimentatia oamenilor, care vor sa aiba un organism sanatos si plin de energie. Ceea ce insa este esential de stiut se refera la faptul ca acestea…

Parjoale de orez de post: rețeta buna și simpla

10:35, 12.04.2024 - Pentru cei care respecta Postul Mare sau nu folosesc deloc produse din carne, va oferim o rețeta de parjoale de post. Astfel de cotlete de orez cu legume pot fi consumate la pranz, la cina, cu sau fara garnitura. Ingrediente Orez cu bob rotund – 150 g de crupe sau 400 g de orez fiert.Morcovi – un morcov…

Hummus cu lipii grecesti

00:30, 08.03.2024 - Ingrediente: HUMMUS: 1 conserva mica de naut fiert 2 catei de usturoi 2 linguri de ulei de masline 2 linguri de tahini (pasta de susan) 1 lingurita de sare 1 lingurita de piper macinat sucul de la o jumatate de lamaie Se scurge nautul din conserva, pastrand lichidul. Adaugati intr-un blender ingredientele…

Rețeta de ciorba cu cartofi și afumatura a lui chef Florin Dumitrescu: „Puneți la calit legumele in puțin ulei, dar nu le rumeniți”

23:50, 11.02.2024 - Chef Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați bucatari de la noi din țara. Cunoscutul bucatar este foarte activ pe rețelele de socializare, acolo unde pastreaza legatura cu urmaritorii sai din mediul online, impartașind cu aceștia cele mai gustoase rețete. De data aceasta, chef…


Ce parere ai despre aceasta stire?