Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PF Daniel: Să fim alături de cei din spitale, închisori, orfelinate, de cei în sărăcie

Publicat:

PreaFericitul parinte Daniel indeamna credincioșii sa fie alaturi de cei aflați in spitale, orfelinate, inchisori, azile de batrani și de oamenii in suferința și saracie, in instristare și singuratate, aducand astfel in viața lor lumina Invierii, scrie Mediafax.

 "Fiecare dintre noi suntem chemati sa fim in jurul nostru martori si slujitori ai pacii si bucuriei lui Hristos Cel inviat, mai ales in spitale, orfelinate, inchisori, azile de batrani si case in care se afla oameni in suferinta si saracie, intristare si singuratate. Sa aratam in jurul nostru lumina din lumina Invierii lui…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Predica de Paște despre ipocrizie: „Daca zice cineva «iubesc pe Dumnezeu», iar pe fratele sau il uraște, mincinos este!”

14:00, 05.05.2024 - Credința e folosita azi pentru a alimenta ura fața de celalalt și razboaie nimicitoare. In poate cea mai frumoasa Pastorala de Paște de anul acesta, IPS Andrei vorbește despre dragostea adevarata a creștinilor, „dragostea care nu pizmuiește, nu se lauda, nu se trufește.”

Mitropolitul Ardealului, in Pastorala de Paste: „Toate greutatile le vom birui prin Hristos cel Inviat din morti, Care este Hrana noastra vesnica, intru Care ne intarim”

11:50, 05.05.2024 - Mitropolitul Ardealului, IPS Laurentiu, arhiepiscop al Sibiului, ii indeamna pe credinciosi, in Pastorala de Paste, sa se bucure de Invierea lui Hristos, pentru ca „este nadejdea noastra cea mare”, transmite Agerpres. „Aceasta este noaptea si ziua Invierii Domnului, ziua vesnica a Invierii Sale pe care…

Ce mesaj a transmis Patriarhul Daniel in Pastorala de Paste, pentru credincioși: "Vindecarile pe care Domnul Iisus Hristos le savarseste..." 

11:30, 04.05.2024 - Cu doar cateva zile inainte de Invierea Domnului, Patriarhul Daniel a transmis un mesaj important pentru credincioși. Preafericitul a menționat ca, in lucrarea Domnului Nostru Iisus Hristos, vindecarea de o boala trecatoare nu este totul si nu este ultimul scop al venirii Lui in lume, ci vindecarea…

Mitropolitul Ardealului, IPS Laurentiu: Bucuria noastra sa nu o lasam sa fie umbrita de nimic, caci ea este nadejdea noastra

09:20, 04.05.2024 - Mitropolitul Ardealului, IPS Laurentiu, arhiepiscop al Sibiului, ii indeamna pe credinciosi, in Pastorala de Paste, sa se bucure de Invierea lui Hristos, pentru ca "este nadejdea noastra cea mare", conform Agerpres.

Preotul Arghir Vlașin: Cum intampinam praznicul Invierii? Intai de toate sa fim buni unii cu ceilalți!

12:05, 02.05.2024 - Preotul Arghir slujește in biserica Sfantul Mare Mucenic Gheorghe, de pe Calea Moldovei din Bistrița. Acum, in pragul sarbatorilor pascale, am vrut sa aflam cum ar trebui sa ne pregatim pentru praznicul Invierii.   „Intai și intai de toate, ca sa ajungi la Inviere trebuie sa treci prin cruce… Omul se…

Mitropolitul Ardealului, in Pastorala de Paste: Bucuria noastra sa nu o lasam sa fie umbrita de nimic

09:55, 02.05.2024 - Mitropolitul Ardealului, IPS Laurentiu, arhiepiscop al Sibiului, ii indeamna pe credinciosi, in Pastorala de Paste, sa se bucure de Invierea lui Hristos, pentru ca "este nadejdea noastra cea mare".

Tradiții și obiceiuri de Paște: De ce e bine sa imbraci haine noi și care sunt cele mai potrivite culori

13:46, 30.04.2024 - Traditia de a imbraca haine noi de Paste simbolizeaza Invierea si renasterea spirituala asociata cu aceasta sarbatoare, spune designerul Georgiana Iordache, care considera ca acest obicei nu doar ca nu se va estompa, ci va lua amploare si se va actualiza an de an, odata cu tendintele din lumea modei.

Pastorala de Paște 2024 a Inaltpreasfințitului Parinte Irineu: ”Invierea Domnului nostru Iisus Hristos este biruinta Sa asupra pacatului”

12:15, 30.04.2024 - Pastorala de Paște 2024 a Inaltpreasfințitului Parinte Irineu: ”Invierea Domnului nostru Iisus Hristos este biruinta Sa asupra pacatului” Pastorala de Paște 2024 a Inaltpreasfințitului Parinte Irineu: ”Invierea Domnului nostru Iisus Hristos este biruinta Sa asupra pacatului” Iubiti fii duhovnicesti,…


Ce parere ai despre aceasta stire?