Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Peste 66% dintre profesorii care au participat la un sondaj online susțin redeschiderea școlilor

Publicat:

Peste 66% dintre profesorii participanți la un sondaj online susțin redeschiderea școlilor, mai mult de 50% dintre ei iși doresc sa desfașoare cursuri offline, iar 21% sunt de parere ca, la ora actuala, sistemul hibrid ar funcționa mai bine in scenariul roșu, in contextul pandemic, arata rezultatele unui chestionar realizat de organizaționala educaționala SuperTeach, in randul a peste 1.500 de cadre didactice, precizeaza edupedu.ro . Peste 66% dintre profesorii care au raspuns chestionarului SuperTeach susțin redeschiderea școlilor din țara, aflate in prezent in scenariul roșu, motivand ca “educația…

Citeste articolul mai departe pe ziarmm.ro…  

Sursa articol: ziarmm.ro


Stiri pe aceeasi tema

Raport: Performantele scolare ale ­elevilor sunt «printre cele mai scazute» din Uniunea Europeana

00:27, 07.03.2024 - Romania trebuie sa schimbe “radical”, la nivel strategic, modul in care sunt finantate si evaluate politicile in invatamant, iar performantele scolare ale elevilor sunt “printre cele mai scazute” din Uniunea Europeana, releva raportul “Reforma invatamantului preuniversitar in Romania: consolidarea sistemelor…

”Romania educata”, dar nu acum! Comisia Europeana da de pamant cu invațamantul din țara noastra

17:20, 06.03.2024 - Performanțele elevilor din Romania sunt printre cele mai slabe din Uniunea Europeana, potrivit unui raport facut public de Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica a Comisiei Europene. ”Romania educata” pare ca a ramas la stadiul de slogan electoral, iar drept dovada sta ultimul raport venit…

Comisia Europeana critica in termeni duri ‘Romania educata’: performanțele elevilor romani sunt printre cele mai scazute din UE

14:40, 06.03.2024 - Romania trebuie sa schimbe "radical", la nivel strategic, modul in care sunt finantate si evaluate politicile in invatamant, iar performantele scolare ale elevilor sunt "printre cele mai scazute" din Uniunea Europeana, releva raportul "Reforma invatamantului preuniversitar in Romania: consolidarea sistemelor…

A fost lansat site-ul Titularizare 2024

09:30, 23.02.2024 - Site-ul  Titularizare 2024 a fost lansat joi, 22 februarie, de catre Ministerul Educației. Profesorii sau viitoarele cadre didactice pot consulta lista posturilor disponibile pana la acest moment, pentru concursul național de ocupare a posturilor didactice din invațamantul preuniversitar, transmite…

Profesorii din Romania, instruiti sa recunoasca toate tipurile de droguri. Sute de cadre didactice au participat deja la cursuri

09:15, 14.02.2024 - Autoritațile incearca sa combata utilizarea substanțelor interzise in instituțiile de invațamant din țara. Astfel, profesorii din Romania vor fi instruiti sa recunoasca toate tipurile de droguri. Pana acum deja sute de cadre didactice au participat la cursuri in acest sens.

Romania educata, in ”era” corecturii digitalizate. Au pus carul inaintea boilor?

10:30, 05.02.2024 - Romania educata e in fața unui nou experiment. Este primul an in care profesorii de gimnaziu vor face corectare digitalizata. Anul trecut, metoda s-a aplicat la sesiunea de toamna a Bacalaureatului.  Pandemia a adus o privire reticenta privind corectura digitala. S-au  cumparat laptopuri,  calculatoare,…

Cursuri gratuite de limba romana in Republica Moldova: Apelul Maiei Sandu pentru a atrage cat mai mulți doritori

18:51, 02.02.2024 - "Guvernul va va ajuta sa invatati limba romana. Adultii care doresc sa invete limba romana se pot inscrie la cursurile gratuite, organizate de Ministerul Educatiei si Cercetarii, in cadrul Programului national de studiere a limbii romane, lansat anul trecut", a transmis ea intr-un mesaj public.Cursurile…

Elevii cer interzicerea functionarii scolilor cu toaleta in curte

16:00, 01.02.2024 - Reprezentanti ai elevilor din Romania, in colaborare cu Organizatia Salvati Copiii, au realizat un proiect de Statut al elevului pe care l-au depus la Ministerul Educatiei. Documentul prevede ca elevii sa beneficieze de „timp pentru odihna”, iar 7 saptamani consecutive de cursuri sa fie urmate de doua…


Ce parere ai despre aceasta stire?