Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Peste 30 de morţi în urma inundaţiilor şi alunecărilor de teren din Indonezia

Publicat:

Peste 30 de persoane si-au pierdut viata in urma inundatiilor si alunecarilor de teren provocate de ploile torentiale care au afectat Indonezia, au informat joi autoritatile locale, citate de Reuters - precizand ca 25 de persoane sunt in continuare date disparute.

Mii de persoane au fost evacuate dupa ce ploile abundente, insotite de vanturi puternice, s-au abatut asupra sudului insulei Sulawesi (centrul tarii), umfland cursurile de apa si scotandu-le din matca.

Zeci de sate au fost inundate, dar si o parte din capitala insulei, Makassar.

Agentia pentru gestionarea…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Inundații in Indonezia: 35 de persoane inca disparute in urma alunecarilor de teren din Sumatra

11:45, 15.05.2024 - Continua cautarile a inca 35 de persoane disparute in urma inundațiilor și alunecarilor de teren din provincia indoneziana Sumatra de Vest. Bilanțul victimelor dezastrului din weekend a crescut la 58 de morți, scrie Reuters, potrivit Mediafax.

Inundatii in Indonezia: 50 de morti si 27 de disparuti

07:55, 15.05.2024 - Inundatiile si scurgerile de lava rece provenite de la un vulcan situat pe insula Sumatra, in vestul Indoneziei, au cauzat 50 de decese si 27 de persoane disparute, potrivit unui nou bilant oficial publicat marti. Catastrofa, care s-a produs simbata, a ranit totodata 37 de persoane si a dus la evacuarea…

Potop in Brazilia: 39 de persoane au pierit sub ape, dupa ruperea barajului; 70 sunt disparute

11:50, 04.05.2024 - Ploile abundente care au lovit Rio Grande do Sul, cel mai sudic stat din Brazilia, au dus la moartea a 39 de persoane, conform autoritaților locale, iar bilanțul victimelor este susceptibil sa creasca, deoarece zeci de persoane raman neidentificate, informeaza Reuters.

15 morți in Indonezia, unde ploile au provocat inundații și alunecari de teren

11:00, 04.05.2024 - Cel putin 15 persoane si-au pierdut viata in centrul Indoneziei in urma alunecarilor de teren si a inundatiilor care au maturat zeci de case si au avariat mai multe drumuri, a anuntat sambata Agentia nationala pentru managementul dezastrelor.

Bilanț negru: 14 decese ca urmare a inundațiilor și alunecarilor de teren de pe insula indoneziana Sulawesi

07:55, 04.05.2024 - 14 persoane au murit in urma inundațiilor și a alunecarilor de teren care au lovit insula indoneziana Sulawesi. Peste 1.000 de case au fost afectate, 42 dintre ele fiind maturate din temelii, informeaza Mediafax.

Situație critica in Brazilia: morți si persoane date disparute in urma inundatiilor si alunecarilor de teren

03:55, 02.05.2024 - Potrivit informatiilor, 10 persoane si-au pierdut viata, iar alte 21 sunt date disparute din cauza ploilor abundente din aceasta saptamana cazute in statul Rio Grande do Sul din sudul Braziliei, iar guvernul local a avertizat ca situația este critica și s-ar putea deteriora și mai mult, scrie Rador…

Evacuari si inchiderea unui aeroport – Foto

11:45, 18.04.2024 - Indonezia a inchis un aeroport regional si a evacuat sute de persoane din vecinatatea vulcanului Ruang dupa ce acesta a expulzat lava, roci si cenusa timp de mai multe zile, au precizat joi oficialii locali, care au declarat cel mai inalt nivel de alerta. In timpul eruptiei spectaculoase de miercuri,…

18 persoane au murit in urma unor alunecari de teren in Indonezia

14:25, 14.04.2024 - Optsprezece persoane si-au pierdut viata, doua au fost ranite si alte doua au fost date disparute in urma unor alunecari de teren produse in provincia Sulawesi de Sud din centrul Indoneziei sambata seara, a declarat duminica un oficial al agentiei locale pentru gestionarea


Ce parere ai despre aceasta stire?