Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Peste 200 de persoane au beneficiat de ajutoare sociale deși erau plecate în Irlanda. Cerința deplasată a angajaților care au creat un prejudiciu uriaș

Publicat:

Toți cei șase inculpați intr-un dosar ce vizeaza prejudicierea statului cu o suma uriașa de bani prin plata nelegala a ajutoarelor sociale pentru 206 romi din Holond, județul Bihor, aflați de fapt in Irlanda, au scapat de toate acuzațiile.

Conform dosarului, cei șase au creat un prejudiciu statului de aproape 600.000 de lei. In urma cu doi ani, aceștia au fost achitați de Judecatoria Beiuș, iar recent și Curtea de a decis sa nu-i pedepseasca, relateaza eBihoreanul.

Dupa ce au scapat complet de acuzații, doi dintre angajații suspendați din funcții la trimiterea in judecata…

Citeste articolul mai departe pe business24.ro…  

Sursa articol: business24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pedeapsa redusa la 7 ani de inchisoare pentru un bihorean care a ucis, dintr-un pumn, un tanar care ii facuse un bine

07:45, 28.03.2024 - Curtea de Apel Oradea a decis, miercuri, sa reduca de la 10 ani de inchisoare la 7 ani de detenție pedeapsa aplicata lui Emil Ionuț Todea, un barbat din satul Bradet, comuna bihoreana Buntești.

USR ataca in justiție comasarea alegerilor și legalizarea traseismului politic

08:00, 20.03.2024 - S-a depus la Curtea de Apel Oradea, cererea comuna de suspendare a ordonanței de urgența pentru comasare și de anulare a hotararii de guvern subsecvente pentru incalcarea drepturilor electorale ale romanilor.

Decizii CSM: Mai multi procurori numiti in functii de conducere! Iata cine sunt

16:55, 13.03.2024 - Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat numirea in functia de procuror general adjunct in cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Pitesti a lui Cretu Daniel, procuror sef Sectie judiciara in cadrul acestei unitati de parchet, pentru o perioada de 3 ani, incepand…

Eleva care l-a injunghiat pe pedagogul de la colegiul oradean „Traian Vuia”, plasata in arest la domiciliu

20:21, 07.03.2024 - Curtea de Apel Oradea a decis, joi dupa-amiaza, sa o elibereze de dupa gratii pe eleva de 16 ani, de la colegiul „Traian Vuia”, acuzata de tentativa de omor dupa ce l-a injunghiat pe un pedagog din cadrul școlii.

Zidar acuzat de evaziune - 4 ani de inchisoare in prima instanța, salvat de prescripție in apel

07:25, 29.02.2024 - Un bihorean de 47 de ani, condamnat la sfarșitul anului trecut, de Tribunalul Bihor, la mai bine de 4 ani de inchisoare pentru evaziune fiscala, a scapat de detenție in urma unei decizii definitive data, marți, de Curtea de Apel Oradea.

Faptele privind grupul infractional de la Primaria Caracal s-au prescris

05:05, 20.02.2024 - Curtea de Apel Craiova a dispus incetarea procesului penal fata de inculpatii dintr-un dosar privind un grup infractional organizat care ar fi „operat” in cadrul Primariei Caracal, Olt, intre anii 2009-2012. Motivul a fost ca faptele comise de inculpati, printre care s-au numarat un fost primar al municipiului…


Ce parere ai despre aceasta stire?