Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pericolele ascunse în testerele de machiaje. Motivele pentru care nu ar trebui să le folosești niciodată în magazin

Publicat:

Medicii dermatologi avertizeaza ca exista anumite riscuri ascunse asociate cu testerele de machiaj și potențialul lor de a provoca imbolnaviri.Clientele au posibilitatea sa testeze fondul de ten, rujurile și fardurile de pleoape inainte de a le achiziționa. Majoritatea magazinelor specializate ofera doritoarelor de produse de infrumusețare mostre din fiecare categorie și nuanța, permițandu-le astfel sa experimenteze textura, nuanța și rezistența produselor pe care doresc sa le cumpere pe fața lor.Specialiștii avertizeaza ca, deși testerele de machiaj pot fi aplicate pe ten fara restricții, nu…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

A fost stabilita cauza morții fetiței de 4 ani din Calarași și a buncii sale. Ultimele analize au clarificat situația

22:05, 02.05.2024 - Medicii au stabilit care este cauza morții fetiței de patru ani și a bunicii sale, din Calarași. Cele doua s-au stins din viața luni, in doua spitale diferite. In timp ce in cazul bunicii medicii au avut cateva ipoteze, in ceea ce o privește pe fetița de patru ani, nu a existat niciun indiciu! Iata…

Rafila, despre medicii direcționeaza pacienții de la stat la privat: Ar trebui facuta o declaratie pe proprie raspundere și stabilite niste sanctiuni

13:05, 18.04.2024 - Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a declarat joi, in contextul acuzatiilor care i se aduc dr. Catalin Cirstoiu, ca ar trebui facuta o declaratie pe proprie raspundere a medicilor care lucreaza la stat ca nu directioneaza pacienti la privat.

Haos in spitale! Medicii din Ambulatoriu au reluat protestele și cer solutii de finantare in sistem

18:00, 15.04.2024 - Specialiștii trag un nou semnal de alarma și susțin ca finanțarea alocata in acest segment trebuie sa creasca. Mai mult, sunt semnale ca din iulie, atunci cand intra in vigoare noul contract cadru incheiat cu Casa Naționala de Asigurari de Sanatate (CNAS), tarifele decontate ar putea scadea.Asta inseamna…

Medicii cardiologi recomanda monitorizarea sportivilor de performanta

18:40, 09.04.2024 - Medicii cardiologi, pacientii si reprezentantii sportivilor cer o mai mare atentie pentru cardiomiopatii si masuri concrete de diagnostic si tratament. Aceasta afectiune a muschiului cardiac, care face ca inima sa pompeze cu dificultate sange catre restul corpului, poate aparea la persoane de toate…

Ce locuri de la birou trebuie sa cureți neaparat!Majoritatea persoanelor trec cu vederea peste zonele pline de microbi și bacterii

15:25, 05.04.2024 - Exista cateva locuri la birou la care nu te-ai fi gandit niciodata ca pot fi pline de bacterii. Cu toate acestea, experții au dezvaluit ce zone și ce obiecte ar trebui sa curațam mult mai des decat de obicei.

Explozie de cazuri de pneumonie in țara! Medicii trag un semnal de alarma: simptomele pot fi confundate cu alte boli

07:50, 01.03.2024 - La Spitalul Județean de Urgența Slatina sunt internate peste 40 de persoane cu pneumonie, atat copii, cat și adulți. Medicii ne avertizeaza ca simptomele pot fi confundate cu cele ale racelii sau gripei, iar cei care ignora primele semne de boala, se expun unui risc major."In acest moment avem circa…

Tipul de mancare care poate provoca cancerul. Mulți oameni il consuma aproape in fiecare zi: ”Un obicei alimentar”

11:20, 22.02.2024 - Un anumit tip de mancare poate sa iți provoace cancer! Majoritatea oamenilor o mananca in fiecare zi, fara sa știe ce efecte devastatoare are pentru sanatate. Medicii au transmis un avertisment important pentru cei care vor sa se bucure de aceasta ”placere”.

80% din bolnavii de Alzheimer raman nediagnosticați in Romania

00:21, 06.02.2024 - Boala Alzheimer este mult subdiagnosticata in Romania, semnaleaza Societatea Romana Alzheimer, potrivit unui amplu documentar prezentat de Hornews. In plus, diagnosticarea adecvata a acestui tip de demența poate dura chiar și trei ani de la debutul simptomelor. Asta pentru ca este nevoie de o abordare…


Ce parere ai despre aceasta stire?