Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pepe și Raluca Patramă, probleme în cuplu? Artistul a fost surprins ieșind de la teatru cu o brunetă (FOTO)

Publicat:

Pepe are lipici la brunete. Solistul a fost suprins de fotoreporterii Click! in compania unei brunete focoase, alta decat actuala sa iubita, .

Cei doi au fost vazuti impreuna iesind de la teatru, alaturi de , un bun prieten de-al lui Pepe. Pepe si noua bruneta s-au urcat in masina latin-loverului si au plecat spre locuinta acesteia.

Dupa intalnirea de taina, artistul s-a intors la Raluca pe care a dus-o intr-un club din Capitala.

Inițial, fata a vrut sa ia un taxi pana acasa. Intrebat de jurnaliștii de la Click

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un italian, surprins de ce a vazut la semafor in Romania. A inceput sa numerele mașinile de lux din coloana

17:10, 18.04.2024 - Un italian a fost surprins de ceea ce a vazut pe o strada din Capitala. Barbatul, cunoscut deja pe rețelele sociale a devenit, a devenit viral cu un clip filmat la semafor. Ce i-a atras atenția.

Capitala se intoarce in „epoca de piatra”. Aproape 1000 de blocuri, fara apa calda! Unde sunt cele mai mari probleme

18:30, 08.04.2024 - Termoenergetica anunta ca aproape 1000 de blocuri din București sunt afectate luni, 8 aprilie 2024, de avariile ce ii lasa pe oameni fara apa calda. Cele mai multe probleme sunt imobile afectate sunt in Sectorul 4, insa exista probleme in tot orașul. Sistemul de termoficare din Capitala funcționeaza…

Barbatul misterios cu care Babs a luat cina intr-un restaurant de lux din Capitala. Cum l-a surprins fosta iubita a lui Dorian Popa / FOTO

21:25, 10.03.2024 - Claudia Iosif nu pare ca pierde timpul, dupa desparțirea de Dorian Popa. Și-a construit casa la care a visat mereu și propriul atelier, a slabit intr-un timp scurt și se pare ca nu o duce rau nici pe plan personal. Babs s-a afișat alaturi de un barbat misterios.

Cum a ajuns un cuplu din Cluj sa ramana fara bani și fara mașina, dupa un simplu click pe un anunț de pe internet

12:05, 29.02.2024 - Un cuplu din județul Cluj a crezut ca investește peste 5.000 de dolari in acțiuni la bursa și ca va caștiga rapid o avere, dar nu a fost deloc așa. Afla din randurile de mai jos despre ce este vorba!

Jorge a fost eliminat de la Survivor All-Stars? Unde a fost surprins alaturi de soție

14:10, 26.02.2024 - Jorge a fost eliminat de la Survivor All-Stars? Solistul a fost surprins recent intr-un parc din Capitala, alaturi de familia lui, iar fanii se intreaba daca el a parasit competiția din Republica Dominicana. In ultimele saptamani, artistul a acuzat unele probleme de sanatate, așa ca nu este exclus ca…

Horoscop saptamana 23-29 februarie 2024. Cele 2 zodii care vor intampina probleme in relația de cuplu

11:30, 23.02.2024 - Horoscopul pentru saptamana 23-29 februarie 2024 aduce probleme in relațiile de cuplu, pentru doi nativi. Berbecii ar trebui sa fie mai chibzuiți cu banii, iar Capricornii s-ar putea intoarce la o fosta iubire. Lorina, astrologul Click!, vine cu previziunile complete.

De ce Liviu Varciu se cearta cu vecinii sai. Actorul nu s-a mai abținut: „Oameni care au probleme, in general”

13:05, 21.02.2024 - Liviu Varciu are o pasiune pentru mașini, aspect care se pare ca nu o deranjeaza doar pe partenera lui, Anda Calin, ci și pe vecinii sai, cu care a avut unele neințelegeri din cauza locurilor de parcare. Iata ce afirmații a facut prezentatorul TV!

Ce se intampla daca nu bem apa o zi intreaga? Riscurile uriașe la care ne expunem

11:25, 19.02.2024 - Sanatatea noastra nu trebuie neglijata niciodata, iar unul dintre cele mai banale lucruri pe care le putem face pentru a avea grija de noi este sa bem indeajuns de multa apa. O stare buna de sanatate nu depinde numai de medicamente ori vitamine, ci și de lucruri mult mai simple, precum activitatea fizica,…


Ce parere ai despre aceasta stire?