Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pensii 2021. Vești proaste despre majorarea promisă. Raluca Turcan a făcut anunțul trist

Publicat:

Pensii 2021. , zilele acestea, a facut cateva precizari legate de pensii. Anunțul a venit ca urmare a unor noi date și situații gasite in neregula. Ministrul a vorbit de inechitați regasite in sistemul de pensii, dar și in cel de salarizare. Amandoua sunt legate una de cealalta, iar aceste inechitați fac […] The post Pensii 2021. Vești proaste despre majorarea promisa. Raluca Turcan a facut anunțul trist appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Negocieri la Cairo: Vin vești proaste de la Hamas

16:51, 08.04.2024 - Un oficial al Hamas a declarat luni pentru Reuters ca negociatorii nu au inregistrat inca niciun progres in cadrul negocierilor privind o incetare a focului in Gaza, care au loc la Cairo, in Egipt, noteaza news.ro.

E sau nu bine sa bei apa chiar inainte de culcare? Specialiștii au vești proaste pentru cei care o fac

17:35, 29.03.2024 - Probabil știi cat de importanta este hidratarea și te numeri printre cei care, din cand in cand, iși fac bilanțul aportului de lichide. Sau, mai mult, incerci sa compensezi seara, pe ultima suta de metri, deficitul de lichide.

Vești proaste pentru toți pensionarii: se declanșeaza greva care ar putea intarzia pensiile/ VIDEO

08:45, 20.03.2024 - Reprezentantii angajatilor din cadrul Companiei Nationale Posta Romana organizeaza greve de avertisment, miercuri, timp de doua ore. Sindicalistii au avertizat ca, in cazul in care conducerea Postei Romane nu va fi de acord cu incheierea unui contract colectiv de munca si cu revendicarile salariatilor,…

Vești proaste pentru Brigitte și Florin Pastrama! Și-au incerct norocul, insa judecatorii nu au fost induplecați

23:40, 12.02.2024 - Vești proaste pentru Brigitte și Florin Pastrama. Cei doi soți și-au incercat norocul in fața magistraților, insa, se pare ca nu au reușit sa-i induplece. Ce au hotarat judecatorii in dosarul maștilor contrafacute.

Vești proaste pentru cei care lucreaza dupa ce se pensioneaza! Anunțul facut de Doina Parcalabu

17:05, 10.02.2024 - O veste importanta și ingrijoratoare vine din partea fostului președinte al Casei Naționale de Pensii, Doina Parcalabu, cu privire la situația celor care aleg sa continue sa lucreze dupa ce se pensioneaza.

Veste importanta despre majorarea pensiilor in Romania. Anunțul de ultima ora al lui Marcel Ciolacu

13:55, 31.01.2024 - Vești importante despre majorarea pensiilor in Romania. Dupa ce FMI a venit la noi in țara și a facut mai multe recomandari, autoritațile au luat și primele decizii. Premierul Marcel Ciolacu a facut un anunț important privind marirea pensiilor, despre care orice roman trebuie sa afle. Anunțul momentului…

Vești proaste pentru șoferi! Benzina și motorina s-au scumpit, din nou! Care este prețul carburanților astazi

09:25, 27.01.2024 - Vești proaste pentru șoferii din Romania! Benzina și motorina s-au scumpit, din nou! Romanii vor fi nevoiți sa scoata mai mulți bani din buzunare pentru a alimenta. Iata care este prețul carburanților astazi, 27 ianuarie 2024!


Ce parere ai despre aceasta stire?