Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Penitenciarul din Iași a intrat de azi pe mâna unei femei. Ministrul Justiției a fost de față

Publicat:

, , a participat luni la instalarea in functia de director al a comisarului sef de penitenciare , context in care a dat asigurari ca MJ va sustine solutionarea problemelor privind supraaglomerarea si conditiile de detentie. "In acest cadru au fost discutate problemele specifice cu care se confrunta , ministrul Justitiei asigurand reprezentantii sistemului penitenciar de sustin (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Australia va avea primul oficial pentru imbunatațirea comportamentului barbaților. Violența fața de femei a ajuns o „criza naționala”

20:45, 30.05.2024 - In timp ce australiencele fac presiuni pentru a fi luate masuri impotriva violenței domestice - o problema descrisa de prim-ministrul țarii ca fiind o „criza naționala” -, un stat australian a numit un oficial special insarcinat cu imbunatațirea comportamentului barbaților, transmite CNN.

Alegeri locale 2024: Constanta se afla printre judetele cu cele mai multe candidate femei la primarii si consilii locale(DOCUMENT)

17:05, 23.05.2024 - Procentul de candidate la alegerile locale ramane unul scazut, potrivit Expert Forum EFOR , care a publicat o analiza a datelor legate de candidatii la locale si un raport care include statistici generale Potrivit Expert Forum, procentul de candidate ramane relativ scazut, 24 dintre candidati, chiar…

Prima reacție a lui Cabral dupa ce a plecat cu doua femei din clubul in care a petrecut fara Andreea Ibacka

14:30, 05.05.2024 - Imaginile publicate saptamana aceasta de cancan.ro in care Cabral apare distrandu-se intr-un club de fițe din Mamaia Nord, de 1 mai, il arata pe prezentator parasind localul impreuna cu doua brunete.

Firme Constanta: O noua societate, deschisa in localitatea Agigea. Iata cine o conduce

19:26, 22.04.2024 - In Monitorul Oficial al Romaniei, la data de 18 aprilie 2024 s a publicat extrasul de incheiere privind inmatricularea unei noi societati de doua femei din judetul Constanta.In Monitorul Oficial al Romaniei, la data de 18 aprilie 2024 s a publicat extrasul de incheiere privind inmatricularea unei noi…

Parinții atacatorului din Sydney, marturii dupa tragedie: „Iși dorea o iubita, de asta a ucis femei. Iubim un monstru”

17:10, 15.04.2024 - Parinții atacatorului din Sydney spun ca le pare „extrem de rau” pentru ce a facut fiul lor. Aceștia explica ca el suferea de schizofrenie și ca „pierduse contactul cu realitatea”, transmite Sky News.

Descoperire macabra in apropierea Autostrazii A1! Cadavrul unei femei gasit pe un camp! Politistii si procurorii fac cercetari

15:45, 06.04.2024 - La data de 5 aprilie a.c.politistii din cadrul IPJ Dambovita au fost sesizati cu privire la descoperirea unui cadavru pe un camp, in proximitatea bretelei de iesire de pe autostrada A1, in satul Olteni.Potrivit unui comunicat al Compartimentului Relatii Publice din cadrul Inspectoratului de Politie…


Ce parere ai despre aceasta stire?