Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Penibil sau amuzant!? Bogdan Vladau a avut un soc atunci cand a vazut ce tatuaj are aceasta tanara: "Nu vezi zilnic asa ceva"

Publicat:

, noul "Burlac" de la Antena 1, a avut un soc atunci cand a vazut ce semnificatie are tatuajul unei concurente. Inainte de proba eliminatorie, a incercat sa-si cunosca pretendentele cat mai bine.

La un moment dat, aflati intr-un moment de intimitate, "Burlacul" a observat la o tanara un tatuaj.

Atunci cand s-a uitat ce semnificatie are, acesta a ramas surprins: "Ce scrie acolo? Vali? E un tatuaj pe care nu-l vad zilnic". ", e un baiat", a fost raspunsul concurentei.



» vezi articolul original


sursa:


Citeste articolul mai departe pe femina.rol.ro…  

Sursa articol: femina.rol.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești de ultima ora despre starea lui Florin Piersic - Actorul a depașit un moment crucial

11:21, 11.05.2024 - Starea de sanatate a lui Florin Piersic este usor imbunatatita, cu o evolutie lent favorabila. Potrivit unor surse citate de Antena 3 CNN, actorul a reușit sambata dimineața sa se ridice și sa stea pe margina patului.

Noaptea Tarziu se reunește pe scena Te cunosc de undeva, intr-un moment desprins din basme. Emi: „Copilul meu interior este foarte, foarte fericit cu acest moment!”

00:31, 27.04.2024 - Ediția cu numarul unsprezece Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20:00, la Antena 1, aduce pe scena spectaculosului show al transformarilor un moment desprins din basme. Astfel, Emi și Cuza, alaturi de colegul lor din Trupa Noaptea Tarz

Jo și Liviu, moment incredibil marca Looney Tunes pe scena Te cunosc de undeva! „M-a luat panica! Sa vedeți ce-mi iau eu zborul cu tot cu colivia!”

22:05, 12.04.2024 - Sambata aceasta, ȋn cea mai noua gala Te cunosc de undeva!, difuzata ȋncepand cu ora 20.00 la Antena 1 ȋi va provoca pe Jo și Liviu sa se ȋntoarca ȋn copilarie, ȋntr-o perioada cand desenele animate erau principala preocupare. Cei doi au primit de la rule

Te cunosc de undeva, 6 aprilie 2024. „In sfarșit un moment slab!”. Cum au fost jurizați Florin Ristei și Ilona Brezoianu / VIDEO

21:20, 06.04.2024 - In ediția din aceasta seara, de pe data de 6 aprilie 2024, a emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1, sezonul 20, Florin Ristei și Ilona Brezoianu s-au transformat in Pedro Capo & Farruko și au interpretat celebra melodie „Calma”. Iata cum au fost jurizați cei doi concurenți!

Sambata, la Antena 1, Ilona și Ristei, moment emotionant la Te cunosc de undeva! „E o mare presiune, ne vor urmari și parintii noștri și vrem sa-i facem mandri”

21:05, 29.03.2024 - Sambata aceasta, cea mai noua gala a transforming show-ului Te cunosc de undeva!, difuzata ȋncepand cu ora 20.00, la Antena 1 le-a adus o provocare de zile mari perechii de artiști formate din Ilona și Ristei. Celor doi, ruleta le-a adus unele dintre cele

Andreas Petrescu, moment excepțional pe scena iUmor, chiar de ziua lui Cheloo

14:55, 21.03.2024 - Cel de-al șaselea episod al noului sezon iUmor - Alege comedia, difuzat duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, aduce in fata celor patru jurati, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, numere inedite de umor și invitați unul și unul.

Mireasa. Laura și Cristian au sarbatorit o luna de relație. Cei doi concurenți au avut parte de un moment romantic: „Am trecut prin multe stari!”/ VIDEO

20:10, 12.03.2024 - In ediția din data de 12 martie 2024 a emisiunii Mireasa, sezonul 9, Laura și Cristian au avut parte de un nou moment in doi. Cei doi concurenți ai emisiunii de la Antena 1 au implinit prima luna de cand sunt impreuna. Iata cum au sarbatorit!

Oana Matache si Radu Siffredi, moment necontrolat la Power Couple. Cei doi nu s-au putut abtine: „Am vazut-o cum statea acolo legata”

11:46, 27.02.2024 - In ediția de luni, 26 februarie 2024, a emisiunii Power Couple de la Antena 1, concurenții au avut parte de o proba ieșita din comun. Echipele și-au pus din nou relațiile la incercare. Așadar, barbații au fost nevoiți sa-și ‘salve’ partenerele. Cum a reacționat, insa, Radu Siffredi cand a trebuit sa…


Ce parere ai despre aceasta stire?