Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pe caniculă afacerile prosperă pentru producătorii de gheață

Publicat:

Valul de caldura care afecteaza Polonia inseamna și afaceri prospere pentru producatorii de gheața. Cererea s-a triplat in ultimele zile. In compania din Prusice se fabrica 9 tone de gheața zilnic.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Producatorii de bere și inghețata, nemulțumiți de vanzari

07:40, 27.05.2024 - Nu sunt mulțumiți de vanzari! Incalzirea globala ar putea genera, la prima vedere, profit pentru anumite industrii, precum cea a berii sau inghetatei, insa modificarile climatice au un impact mai puternic si influenteaza consumul, dezamagind producatorii, arata Radu Puiu, analist financiar in cadrul…

Strat de 30 de centimetri de grindina pe strazi din Franța. Intr-o localitate din Olanda, din toalete a rabufnit gheața (VIDEO)

11:51, 21.05.2024 - Vremea extrema a lovit Europa. Grindina și ploile torențiale au acoperit ieri cu apa și gheața strazile din Polonia, Olanda și Franța. Furia naturii a provocat pagube uriașe, in timp ce in orasul Dresda din estul Germaniei, un fulger a trasnit zece oameni, care au ajuns la spital.

Aplicația care ii bulverseaza pe agricultorii din Programul Tomata. „Sa citeasca foarte bine cererea de inscriere”

18:51, 20.05.2024 - Producatorii agricoli care s-au inscris și in 2024 in programul Tomata s-au obligat sa se inscrie intr-o aplicație pe site-ul Ministerului Agriculturii, in vederea asigurarii trasabilitații producției de tomate.

Romania livreaza Ucrainei curent electric, dupa ce atacurile ruse au afectat sistemul energetic ucrainean

12:45, 12.05.2024 - La cererea Ucrainei, Romania, alaturi de Polonia si Slovacia, furniza duminica energie electrica de urgenta, iar acest lucru s-a intamplat si sambata, relateaza presa ucraineana.Sambata, necesarul consumatorilor ucraineni a fost acoperit din productia proprie, importuri comerciale si asistenta de urgenta…

Așa se fac afacerile! Transnistria face bani grei din exporturi in UE: Germania, Polonia, Romania Bulgaria, in top clienți!

21:40, 10.05.2024 - In primele trei luni din acest an 80,9% din exporturile din Transnistria au mers catre tarile din Uniunea Europeana (UE), in timp ce importurile din UE ale regiunii transnistrene au reprezentat 56,3% din total, a anuntat joi guvernul de la Chisinau in contextul marcarii Zilei Europei.

Lovitura de proporții: la nivel mondial: Cererea de gaze naturale va exploda din cauza AI!

11:15, 06.05.2024 - Producatorii de gaze naturale anticipeaza o crestere semnificativa a cererii in urmatorul deceniu, deoarece dezvoltarea inteligentei artificiale duce la o crestere a consumului de energie electrica pe care sursele regenerabile ar putea sa aiba dificultati sa o satisfaca singure, relateaza CNBC.

VIDEO - Un polonez in varsta de 53 de ani, 'indragostit de frig', a depașit toate recordurile la scufundarea in gheața

03:10, 22.04.2024 - Un barbat din Polonia, Lukasz Szpunar, in varsta de 53 de ani, a facut istorie devenind prima persoana care a stat scufundat in gheata timp de peste patru ore, potrivit Guinness Word Record, scrie News.ro.

Campionatul Mondial de hochei pe gheata Under-18: selectionata Romaniei a fost surclasata de echipa Poloniei

04:30, 21.04.2024 - Selectionata Romaniei a fost surclasata de echipa Poloniei cu scorul de 7-0 (0-0, 5-0, 2-0), sambata, la Sosnowiec (Polonia), la Campionatul Mondial de hochei pe gheata Under-18, Divizia a II-a, Grupa A, informeaza AGERPRES.


Ce parere ai despre aceasta stire?