Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Patru frați din Țăndărei, în pericol de moarte. Mama i-a spălat pe cap cu insecticid pentru a-i scăpa de păduchi

Publicat:

Ca sa-i scape de paduchi, o femeie din Țandarei a fost la un pas de a-și omori copiii. Cei 4 frați din Țandarei au fost transportați la spitalul "" dupa ce mama lor i-a spalat pe cap cu o substanța folosita pentru animalele cu raie.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Legea Anastasia, efect in cazul unui șofer-pericol public. „Eu mi-am vazut tatal intr-o situație... o moarte cumplita!” VIDEO

18:45, 22.04.2024 - In urma unei tragedii produse pe bulevardul principal din Ramnicu Valcea, la finele saptamanii trecute, șoferul responsabil de producerea accidentului mortal a fost reținut și apoi arestat pe baza Legii Anastasia.

Bebelușul gasit mort in mașina de spalat, in Suceava, a avut parte de o moarte cumplita. Ce a dezvaluit raportul preliminar de necropsie

11:35, 17.04.2024 - Apar noi detalii in cazul bebelușului din Suceava gasit mort in mașina de spalat. Potrivit raportului preliminar de necropsie, acesta a fost strangulat.Raportul preliminar de necropsie a indicat ca fatul a fost nascut la termen, insa a avut parte de o moarte violenta.

Noua știința despre moarte: „Ceva se intampla in creierul nostru care nu are nicio logica” (The Guardian)

07:05, 03.04.2024 - Noi descoperiri facute in urma studierii creierului și a experiențelor aproape de moarte arata ca granița dintre viața și moarte ar putea fi mult mai neclara decat se credea pana acum, relateaza The Guardian.

15 deținuți au ajuns de urgența spital dupa ce li s-ar fi otravit mancarea; doi dintre ei sunt in pericol de moarte

17:20, 28.03.2024 - Cel puțin 15 deținuți din penitenciarul HMP Lewes  - o inchisoare locala  situata in East Sussex, Anglia - au ajuns de urgența  in spital dupa  ce li s-a facut rai brusc, dupa masa. Doi dintre ei fiind in pericol de moarte. Autoritațile investigheaza o posibila otravire, avand un debut prea brusc pentru o…

„Moarte pentru moarte”. Medvedev amenința Ucraina cu o razbunare „prin teroare” dupa atacul din Moscova: „Trebuie distruși fara mila”

22:00, 22.03.2024 - Dmitri Medvedev amenința cu o razbunare „prin teroare” dupa atacul armat din sala de concert de la Moscova. Fostul locțiitor al lui Putin spune ca daca atacul a fost comis de „teroriști ai Kievului, trebuie gasiți și distruși fara mila, inclusiv oficialii statului”.

OMS avertizeaza ca bebelușii din Gaza sunt in pericol de moarte din cauza infometarii

23:50, 20.03.2024 - Organizația Mondiala a Sanatații avertizeaza ca numeroși bebeluși din Gaza ar putea muri din cauza infometarii. OMS susține ca situația in regiune s-a deteriorat. Organizația cere comunitații internaționale sa trimita ajutoare.

Zeci de caprioare moarte și cadavrele altor animale salbatice au fost gasite pe un camp din Timiș și Arad. Este al doilea caz recent

18:05, 06.03.2024 - Zeci de cadavre de caprioare, iepuri si vulpi au fost gasite pe un camp care se intinde in judetele Timis si Arad, iar administratorii fondului cinegetic afirma ca au fost gasite si substante pentru combaterea rozatoarelor.

Copii cu handicap in pericol de moarte!

08:45, 05.03.2024 - Se intampla in sectorul 2 al Capitalei, unde lipsa de implicare și incompetența actualei conduceri a Primariei a condus la „detașarea” pentru o buna perioada de timp a unei funcționare de casa a edilului „stalpișor” și a consilierului personal, Alina Seghedi. Este vorba de fosta șefa a Corpului de control…


Ce parere ai despre aceasta stire?