Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Patronul Selina, Beniamin Rus, spălat ca la ”Nufărul” de acuzațiile penale

Publicat:

este una dintre cele mai mari companii de construcții din Transilvania. Societatea a ieșit de curand din insolvența, iar acest lucru coincide cu spalarea patronului de acuzațiile penale pentru care a fost trimis in judecata. In urma cu doua saptamani, Curtea de a decis sa pastreze, cu titlu definitiv, soluțiile de achitare emise de in urma cu un an. In dosar au fost implicați mai mulți oameni de afaceri precum și fostul vicepreședinte al CJ Oradea, . Chiar daca au fost achitați pe motiv ca procurorii ar fi avut ”orbul gainilor”…

Citeste articolul mai departe pe gazetadebistrita.ro…  

Sursa articol: gazetadebistrita.ro


Stiri pe aceeasi tema

Parinți din Bihor, condamnați pentru homeschooling - Inchisoare cu suspendare dupa ce și-au retras copiii de la școala

23:31, 10.05.2024 - Curtea de Apel Oradea a pronunțat joi hotararea definitiva in cazul unui cuplu din Bihor acuzat ca și-a retras copiii din sistemul de invațamant de stat pentru a-i educa acasa. Hotararea menține sentința inițiala a Judecatoriei Aleșd, condamnandu-i pe cei doi parinți la patru luni de inchisoare, cu…

Parinții din Bihor care și-au retras 4 copii de la școala de stat pentru homeschooling, condamnați definitiv

18:15, 09.05.2024 - Curtea de Apel Oradea a pronunțat, joi, sentința definitiva in cazul celor doi parinți din Bihor acuzați de impiedicarea accesului la invațamantul general obligatoriu dupa ce și-au retras patru copii de la școala pentru a-i inscrie in sistemul de invatamant de tip homeschooling.

Sentința definitiva: parinții din Bihor care și-au retras 4 copii de la școala de stat pentru homeschooling, condamnați

16:31, 09.05.2024 - Curtea de Apel Oradea a pronunțat, joi, sentința definitiva in cazul celor doi parinți din Bihor acuzați de impiedicarea accesului la invațamantul general obligatoriu dupa ce și-au retras patru copii de la școala pentru a-i inscrie in sistemul de invatamant de tip homeschooling.

DNA a obținut la Curtea de Apel Oradea menținerea controlului judiciar asupra Nadiei Racz. Tribunalul revocase masura

12:56, 09.05.2024 - Curtea de Apel Oradea a admis, joi, o contestație a procurorilor DNA Oradea și a dispus ca directoarea adjuncta a ITM Bihor, Nadia Racz, trimisa in judecata intr-un dosar de corupție, sa ramana sub control judiciar.

Prejudiciu uriaș creat de farmacista sefa de la un spital din Bihor: a decontat prin firma personala servicii medicale fictive

15:40, 02.05.2024 - Curtea de Apel Oradea a pus-o la plata pe sefa farmaciei din spitalul din Marghita, Balogh Eva, acuzata ca a fraudat bugetul CAS prin firma personala de ingrijiri la domiciliu. A decontat servicii medicale de peste 75.000 euro pe care, in realitate, nu le-a prestat niciodata.

Cu aproape 30% din posturi vacante, parchetele din Bihor și Satu Mare au anchetat peste 40.000 de cazuri in 2023

07:10, 18.03.2024 - Nu mai puțin de 40.396 de dosare au avut in ancheta, pe parcursul anului 2023, procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Oradea și ai celor 10 unitați subordonate din Bihor și Satu Mare, cu aproape 600 mai multe decat in 2022.

124.000 de dosare au avut de judecat instanțelor din Bihor și Satu Mare, in 2023. Cat a durat, in medie, un proces

07:40, 17.03.2024 - Fiecare judecator de la Curtea de Apel Oradea a avut de soluționat, in medie, 485 de dosare pe parcursul anului 2023, iar durata medie de soluționare a unui caz a fost de doua luni și jumatate - in privința proceselor penale și de puțin peste patru luni, in cazul celor non-penale.

Avocat trimis in judecata pentru camatarie. A lasat fara case cel puțin 12 oameni sarmani sau cu diverse probleme

17:11, 06.03.2024 - Un avocat din Bihor, secretara lui, un notar si doi interlopi au fost trimisi in judecata de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Oradea, dupa ce au lasat fara case cel putin 12 persoane vulnerabile, prin camatarie, santaje si inselaciuni.


Ce parere ai despre aceasta stire?