Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pasteis de nata, cel mai iubit desert portughez. Cum se face

Publicat:

Daca ai petrecut ceva timp in Portugalia, ai intalnit, fara indoiala, emblematicele . Acestea tarte cu margini crocante și centrul cremos și suprafețele atent caramelizate. In capitala și in intreaga țara, sunt ieftine, sunt delicioase și sunt absolut omniprezente; ai putea spune chiar ca in Lisabona sunt de duzina. Cuprins: Ce sunt ? Cum se prepara Pasteis De Nata? Rețeta Ce sunt ? Pasteis de nata sunt un produs de patiserie tradițional portughez care poate fi descris cel mai bine ca un fel de tarta cu oua. Acestea arata…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tiramisu din cozonac ramas de la Paște. Rețeta rapida și delicioasa din doar cateva ingrediente

11:05, 08.05.2024 - Rețeta de tiramisu din cozonac ramas de la Paște este rapida și delicioasa. Vei avea nevoie de doar cateva ingrediente pentru a pune pe masa un desert de-a dreptul delicios. In plus, nu vei face risipa de alimente și te vei bucura de un rasfaț pentru intreaga familie.Tiramisu din cozonac ramas de la…

Pogacele cu cașcaval

09:11, 08.05.2024 - Pogacele sau idei de aperitive pe care poți incerca sa le faci acasa. Mini turte cu umplutura de branza sau cașcaval cu semințe presarate deasupra. Rețeta este foarte ușor de facut, așa ca iata de ce ingrediente ai nevoie.Pogacile sau turtele coapte cu umplutura pot fi servite in orice moment al zilei.…

Reteta tradiționala: Cozonacii de Paști

13:46, 01.05.2024 - In religia ortodoxa, cozonacul este considerat o paine ritualica, indulcita, care simbolizeaza bogatia, bucuria sarbatorii si transformarea spirituala. In prezent, cozonacul s-a transformat intr-o prajitura tradiționala romaneasca și bulgareasca (deși denumirea provine din termenul bulgaresc kozunak,…

Gazeta a asistat la Sporting - Benfica, derby-ul de titlu din Portugalia » Cum arata Lisabona intr-o zi de derby: baruri pline și zero incidente

15:25, 07.04.2024 - Sporting s-a impus in derby-ul orașului Lisabona, in fața celor de la Benfica, scor 2-1, și a pus o mana pe trofeul de campioana. Echipa GSP a luat pulsul orașului in ziua meciului. O zi cu derby in Lisabona e fix așa cum te aștepți. Totul se face cu gandul la Sporting - Benfica. VIDEO. GSP. ...

Tarta cu umplutura de iaurt

00:30, 29.03.2024 - Ingrediente pentru aluat: (pentru o forma de tarta cu diametrul de 24 de cm) 3 galbenusuri 120 gr unt topit 105 gr zahar 300 gr faina 5 gr praf de copt Intr-un bol amestecam galbenusurile impreuna cu zaharul pana se deschid la culoare si au o consistenta spumoasa. Adaugam untul topit (si racit in prealabil)…

Razboi in Ucraina, ziua 751. Portugalia promite 100 de milioane de euro pentru a ajuta Ucraina cu muniție

13:30, 15.03.2024 - Portugalia va contribui cu 100 de milioane de euro la un proiect inițiat de Cehia prin care se urmarește sa se livreze muniție Ucrainei din țari terțe. Ministerul Apararii de la Lisabona a precizat ca inițiativa vizeaza livrarea rapida a celei mai mari cantitați de muniție posibile. „Utilizarea acestor…

Hummus cu lipii grecesti

00:30, 08.03.2024 - Ingrediente: HUMMUS: 1 conserva mica de naut fiert 2 catei de usturoi 2 linguri de ulei de masline 2 linguri de tahini (pasta de susan) 1 lingurita de sare 1 lingurita de piper macinat sucul de la o jumatate de lamaie Se scurge nautul din conserva, pastrand lichidul. Adaugati intr-un blender ingredientele…

Mucenici moldovenești, rețeta renumitului gastronom Radu Anton Roman. Ingredientul secret pe care il folosea maestrul bucatar

10:16, 05.03.2024 - In credinta populara, 9 martie este ziua in care se deschid cerurile. Pentru pomenirea celor morti, in multe sate se obisnuieste sa se imparta mucenici.Regretatul gastronom Radu Anton Roman a publicat in cartea sa „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti” o rețeta a preparatului traditional.Cum se fac…


Ce parere ai despre aceasta stire?