PAŞTE 2018. Friptură de miel la cuptor, aşa cum o face Horia Varlan
Publicat:FRIPTURA DE MIEL, ingrediente:
- 1.5-1.8 kg carne de miel (pulpa din spate)
- 1 legatura usturoi verde
- 1 legatura ceapa verde
- usturoi uscat pentru impanat (5-6 catei)
- 50 g unt
- ulei de masline
- foi dafin
- rozmarin
- 200 ml vin alb (demisec)
- apa
- sare
- piper
Incearca si Retete de Pasti: Drob de miel cu piept de pui
FRIPTURA DE MIEL, mod de preparare:
Carnea de miel se spala bine, se indeparteaza eventualele pielite si se sterge cu servetele absorbante.
Pulpa de miel se cresteaza si se impaneaza cu catei…
Citeste articolul mai departe pe rtv.net…
Sursa articol: rtv.net
Stiri pe aceeasi tema
Obține gustul rețetelor tradiționale in bucatele pentru Paște, cu produsele din gama Hanul Boieresc, de la PENNY
11:16, 30.04.2024 - Bucuria meselor impreuna cu ce cei dragi va transforma orice sarbatoare intr-o petrecere de neuitat. Bucatele alese și gustul desavarșit al rețetelor tradiționale ne creeaza amintiri care ne vor urma toata viața, indiferent de locurile in care vom ajunge. Gustul mancarii de acasa este de neinlocuit…
Cel mai bun stufat de miel. Greșeala pe care sa nu o faci cand il prepari - Secretul bucatarilor
10:55, 25.04.2024 - Trebuie sa fim atenți la modul de preparare, la cantitați și la combinațiile cu alte alimente fiindca este o carne destul de greu de digerat, fara fibre. Are cam 280-300 de kcal la 100 de grame. Chiar daca este bogata in fier și proteine ușor digerabile, carnea de miel nu este recomandata tuturor.…
Retete cu organe de porc, vita, miel, pasare
09:05, 04.04.2024 - Una dintre cele mai consumate mancaruri tradiționale de la noi este tochitura cu organe. O mancare in care se adauga organe de pasare ori animal pentru un gust cu adevarat delicios. Mai jos iți prezentam ce rețete de organe poți incerca și tu acasa.Daca iți place sa consumi rinichi de porc, ficat de…
Rețete de POST: 30 de BUCATE populare pentru post
09:55, 29.03.2024 - Mancare de gutui Ingrediente 2 gutui 1 lingura de faina 5-6 linguri de zahar (daca gutuile sunt mai acrisoare, atunci puteti pune mai mult zahar ) 80 ml ulei Mod de preparare Se spala gutuile, dupa care se taie felii, nici prea groase nici prea subtiri. Incingem uleiul, peste care vom pune feliile…
Retete cu purcel de lapte
14:26, 11.03.2024 - Rețete cu purcel de lapte se prepara adesea la ocazii speciale. Carnea de purcel de lapte este adesea folosita in bucataria tradiționala pentru diverse preparate, fiind apreciata pentru gustul sau delicat și textura sa frageda. Iata unele dintre cele mai apreciate rețete cu purcel de lapte.Ce inseamna…
Secretele bucatareselor croate cand pregatesc sarmale. Ce ingrediente neașteptate adauga in preparatul iubit de romani
09:55, 07.03.2024 - Arta culinara este plina de trucuri și secrete pentru a gati sarmale gustoase in propia bucatarie. Totuși, prin ce se deosebesc cele gatite in Romania, fața de cele gatite in Croația? Sarmale ca in CroațiaExista un mod deosebit prin care gospodinele din Croația aleg sa prepare sarmalele. Pentru un gust…
Retete de pui chinezesc
09:05, 07.03.2024 - Mancarea chinezeasca se poate gati foarte ușor acasa, iar la baza stau cateva ingrediente simple și arome care sa completeze gustul perfect al preparatului. Iata care sunt cele mai iubite rețete de pui chinezesc.Iți recomandam cele mai gustoase și ușor de pregatit rețete de pui chinezesc. Arome specifice…
Salata Tabbouleh cu rodie
00:30, 23.02.2024 - Ingrediente 50 de gr. de cuscus 150 ml apa fierbinte 1 legatura de patrunjel proaspat 1 rodie 10 rosii cherry 1 ceapa rosie ulei de masline, sare, piper, suc de lamaie Optional: lipii libaneze Mod de preparare Se hidrateaza cuscus in 150 ml apa fierbinte, pentru 15 minute, intr-un bol acoperit. Intre…