Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pașcu: Noi trebuie să ne ancorăm ferm în vest, în UE și în NATO

Publicat:

Interesul fundamental al Romaniei și al celorlalte țari afectate de deteriorarea relațiilor dintre UE și Rusia este acela ca intre cele doua mari centre de putere sa existe "echilibru și colaborare", dar și o "ancorare ferma" in structurile euroatlantice, susține europarlamentarul Ioan Mircea Pașcu.

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia saluta interesul Turciei de a se alatura structurii BRICS+. Și cu ai noștri cum ramane?

09:50, 05.06.2024 - S-a cutremurat spațiul nostru de securitate, aici la margine de Europa și in centrul tradițional de primejdii, dupa ce, ieri, purtatorul de cuvant al Kremlinului a salutat dorința manifestata d Turcia de a deveni membru al alianței BRICS.

Gitanas Nauseda, reales. Actualul președinte si-a anuntat victoria in alegerile din Lituania

07:55, 27.05.2024 - Gitanas Nauseda si-a anuntat duminica realegerea in functia de presedinte al Lituaniei, dupa o campanie dominata de preocuparile legate de securitatea in aceasta tara membra a Uniunii Europene si a NATO, vecina cu Rusia, noteaza Reuters.

Șoigu da asigurari: 'Moscova nu are interesul militar sau geopolitic de a ataca state NATO' / Ministrul rus lanseaza un avertisment cu degetul spre Ucraina

08:05, 27.04.2024 - Trupele NATO au creat amenintari suplimentare pentru Rusia prin apropierea lor de frontierele ruse, dar Moscova nu are interesul militar sau geopolitic de a ataca state NATO, a declarat vineri intr-un discurs ministrul apararii rus, Serghei Soigu, citat de agentia rusa TASS, preluata de Reuters.

Soigu: NATO a creat amenintari suplimentare pentru Rusia, dar Moscova nu are interesul de a ataca state ale Alianței

15:16, 26.04.2024 - Trupele NATO au creat amenintari suplimentare pentru Rusia prin apropierea lor de frontierele ruse, dar Moscova nu are interesul militar sau geopolitic de a ataca state NATO, a declarat vineri intr-un discurs ministrul apararii rus, Serghei Soigu.

Rusia, care bombardeaza de doi ani Ucraina, da lecții de diplomație in Orientul Mijlociu. "O escaladare nu e in interesul nimanui"

12:41, 15.04.2024 - Rusia s-a declarat luni foarte ingrijorata de escaladarea tensiunilor din Orientul Mijlociu in urma atacului Iranului cu drone și rachete asupra Israelului și susține "ca toate dezacordurile sa fie rezolvate exclusiv prin metode politice și diplomatice", a declarat purtatorul de cuvant al Kremlinului,…

Franța rupe relațiile cu Rusia: 'Nu este in interesul nostru sa vorbim cu ei!' / Moscova reacționeaza dur: 'Macron se joaca cu focul'

09:25, 09.04.2024 - Discuțiile cu oficialii ruși nu mai sunt in interesul Franței, a declarat de ministrul afacerilor Externe al țarii, Stephane Sejourne. De cealalta parte, Moscova ii acuza pe acei politicieni care cer intervenția in Ucraina ca „se joaca cu focul”, totul cu referire la președintele francez Emmanul Macron.

Franța nu mai vrea sa discute cu Rusia: „Nu mai este in interesul nostru”

08:35, 09.04.2024 - Nu mai este in interesul Frantei sa „discute cu responsabilii rusi”, a afirmat luni ministrul francez de Externe, Stephane Sejourne, dupa o recenta conversatie telefonica intre ministrii Apararii rus si francez care s-a incheiat cu rapoarte divergente, scrie AFP, citata de Agerpres.

Franța și-a pierdut interesul sa mai discute cu Rusia

00:00, 09.04.2024 - Nu mai este in interesul Frantei sa “discute cu responsabilii rusi”, a afirmat luni ministrul francez de externe, Stephane Sejourne, dupa o recenta conversatie telefonica intre ministrii apararii rus si francez care s-a incheiat cu rapoarte divergente, scrie AFP, potrivit agerpres.ro. “In prezent, nu…


Ce parere ai despre aceasta stire?