Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pască tradițională cu brânză de vaci

Publicat:

Pasca, preparat tradițional de Paște,  este ușor de gatit, cu ingrediente la indemana. Ingrediente 500 g aluat de cozonac, 1 galbenus pentru uns pasca, 1 lingura unt sau ulei pentru uns tava Pentru umplutura ai nevoie de: 1/2 kg branza dulce de vaci, 1 cana de zahar, stafide, 3 oua, putin gris, rom sau esenta ...

Citeste articolul mai departe pe ampress.ro…  

Sursa articol: ampress.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cea mai simpla pasca pe care o poți face. Rețeta: amesteci 4 ingrediente și bagi totul la cuptor

13:55, 01.05.2024 - Cu doar patru ingrediente și puțin timp petrecut la cuptor, poți pregati cea mai simpla pasca. Fiind atat de ușor de facut, aceasta rețeta este ideala pentru oricine dorește sa se bucure de tradiție, fara a petrece prea multa vreme in bucatarie. Preparat ideal pentru Paște.

Rețeta de pasca fara aluat. Preparat delicios care se prepara foarte simplu

23:21, 30.04.2024 - Pasca cu branza fara aluat este de fapt… cheesecakeTradiția ca pe masa de Paște sa se afle și pasca vine de la evrei. Legenda spune ca aceștia, grabindu-se sa plece spre Egipt, nu au mai avut timp sa dospeasca aluatul pentru a face paine și astfel a luat naștere pasca. Pentru evrei, acest preparat se…

Masa de Paște. Prețurile produselor tradiționale, in creștere

09:10, 29.04.2024 - Prețurile produselor alimentare au crescut. Astfel ca, romanii vor cheltui mai mulți bani pentru masa de Paște. Masa de Paște – Creșterea prețurilor Prețurile au crescut cu aproximativ 10-15% fața de anul trecut, conform Institutului Național de Statistica. Pentru un sfert sau jumatate de miel, romanii…

Retete traditionale de Paste: Pasca, nelipsita de pe mesele romanilor

19:45, 27.04.2024 - Ne apropiem cu pasi repezi de sarbatorile Pascale, iar asa cum se obisnuieste in casele credinciosilor, bucatele traditionale, ce sunt uzual gatite de priceputele gospodine nu pot lipsi. Alaturi de cozonac si oua incondeiate, se afla pasca, un dulce mult indragit de romani. Reteta traditionala de pasca…

Ce branza se folosește la pasca. Doar așa iți va ieși delicioasa și cu suficienta umplutura

12:15, 26.04.2024 - Pasca este desertul nelipsit de pe masa de Paște. Un aluat de cozonac ce conține o umplutura aromata și dulce de branza și stafide, decorata cu o cruce facuta din aluat. Acest preparat este delicios atat in varianta clasica, cat și in cele mai moderne precum pasca cu ciocolata, pasca fara aluat sau…

Socata - bautura minune a primaverii: intarește sistemul imunitar și te ajuta sa slabești. Rețeta tradiționala

22:10, 25.04.2024 - Socul este un remediu natural impotriva tusei, a rinitei, faringitei și bronșitei, iar socata ne ajuta sa invingem bacteriile și virușii, dar și sa scapam de kilogramele in plus.Socata, bautura care alunga bacteriile și virușii, dar și kilogramele in plusSocata, bautura delicioasa, preparata din florile…

Pasca cu ciocolata, 3 rețete speciale 

11:25, 25.04.2024 - Pasca este nelipsita de pe masa de Paște, insa acest desert tradițional poate fi reinterpretate intr-o mulțime de feluri. Tot mai des, romanii fac pasca cu ciocolata, adaugand acestui desert o nota cu totul speciala. Pasca este un desert care se face in mod clasic cu branza de vaci, stafide și un aluat…

Desertul de weekend. Tort cu crema de branza si zmeura, un deliciu pentru mari și mici: rețeta, pas cu pas

20:00, 02.03.2024 - Tortul cu crema de branza si zmeura este un desert fantastic chiar si in sezonul rece. Aroma dulce-acrisoara a zmeurii vine perfect in completarerea cremei de branza. Deoarece zmeura sunt disponibile pe tot parcursul anului, acesta este un desert potrivit si pentru un prim weekend de primavara.Pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?