Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pasager de pe cursa aeriană Chișinău-Londra, oprit la vamă. A ascuns în bagaj 7.000 de țigări de contrabandă

Publicat:

Inspectorii vamali in conlucrare cu polițiștii de frontiera au dejucat cu succes o tentativa de trecere ilegala peste frontiera de stat a 7.000 bucați tigarete, cu timbru de acciz al . Cazul a fost inregistrat in ziua de 12 martie, in jurul orelor 18.00, pe pista de iesire din tara al postului vamal .

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Mercedes in valoare de peste 110.000 lei furat din Spania, oprit la Stanca

18:50, 03.06.2024 - Mercedes in valoare de peste 110.000 lei furat din Spania, oprit la Stanca Politistii de frontiera din Punctul de Trecere a Frontierei Stanca au descoperit la controlul de frontiera si reținut pentru continuarea cercetarilor un autoturism marca Mercedes GLC, care figura in bazele de date ca fiind cautat…

FAKE NEWS: Cursa aeriana intoarsa din zbor din cauza unei bistrițence!

16:40, 02.05.2024 - Cursa aeriana intoarsa din zbor dupa ce o bistrițeanca harnica a vrut sa spele geamurile avionului și pe exterior, sa fie curate de Paște! Viorica C., 52 de ani, din Slatinița, a provocat un incident grav in timpul unei curse aeriene. Aceasta a incercat sa spele geamurile avionului pe exterior fiindca,…

Cazul 2 Mai: Inspecția Judiciara cere sancționarea judecatoarei

15:35, 16.04.2024 - Inspectia Judiciara a anuntat, marti, ca a trimis Sectiei pentru judecatori in materie disciplinara a Consiliului Superior al Magistraturii propunerea de suspendare din functie, pana la finalizarea procedurilor disciplinare, a Ioanei Ancuta Popoviciu, judecatoarea care solutioneaza dosarul in care este…

Detaliul macabru in cazul cadavrului gasit pe un camp de langa A1. „Intamplarea a fost ca ne-am oprit sa mut o butelie”

11:55, 08.04.2024 - Barbatul care a facut descoperirea macabra din comuna dambovițeana Uliești le-a spus anchetatorilor cum și-a dat seama ca este vorba despre cadavrul unui om. Ulterior, cel care a gasit cadavrul a sunat de urgența la poliție.

Romania in Schengen. Prima cursa aeriana fara controlul la frontiera in București a fost din Austria. „Este ușor ironic”

09:40, 31.03.2024 - Dupa mai bine de un deceniu de cand a intrunit toate condițiile tehnice, Romania a intrat cu granițele aeriene și maritime in spațiul Schengen. De la miezul nopții, calatoriile cu avionul intre statele membre ale spațiului de libera circulație sunt mai rapide, fara controlul documentelor. La fel și…

A ascuns o arma pneumatica printre bagaje și s-a pornit acasa: Un șofer din Moldova, oprit la intrarea in țara

14:21, 26.03.2024 - Un barbat din Moldova a fost prins la intrarea in țara cu o arma pneumatica, pe care a ascuns-o printre bagaje. Potrivit Poliției de Frontiera, acesta s-a prezentat la control in punctul de trecere a frontierei Leușeni, aflandu-se la volanul unui microbuz care revenea din Germania.

(video) Un cetațean strain a incercat sa mituiasca o politista de frontiera: Cum a reacționat omul legii

20:05, 19.03.2024 - Un cetațean al Ucrainei a incercat sa mituiasca o polițista de frontiera, pentru a-i facilita ieșirea din Republica Moldova cu un ansamblu rutier, fara sa dețina toate actele necesare. Cazul a avut loc ieri, la punctul de trecere a frontierei Sculeni.

In calitate de pasager, dar cu un permis fals in geanta: Un cetațean strain, prins cu actul fals la ieșirea din țara

11:35, 11.03.2024 - Un cetațean al Republicii Armenia, in varsta de 31 de ani, a fost prins de polițiștii de frontiera la ieșirea din Moldova cu un permis de conducere falsificat. Cazul a avut loc la vama Tudora, conform responsabililor de la Frontiera.


Ce parere ai despre aceasta stire?