Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Parlamentul irakian și-a suspendat prima sesiune după ce nu a reușit să aleagă un președinte

Publicat:

Parlamentul irakian a avut duminica prima sesiune de la alegerile din octombrie, dar nu a reusit sa aleaga un presedinte, in ceea ce ar fi trebuit sa fie primul pas spre formarea unui nou guvern, informeaza Reuters.

Procesul de alegere a presedintelui a fost perturbat deoarece grupuri politice concurente au pretins fiecare ca detin o majoritate parlamentara, potrivit Agerpres.

Dupa dezbateri aprinse si certuri intre parlamentari, liderul temporar al adunarii, Mahmoud al-Mashahadani, a decis sa suspende sesiunea si nu se stie cand va fi reluata sedinta parlamentului.

Ca o…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Judecatorii de la Tribunal au suspendat procesul intre Consiliul Local Limanu si afaceristul Marius Barbat, fost comisar in cadrul Serviciului Antifrauda

17:05, 28.04.2024 - Magistratii Tribunalului Constanta, sectia de contencios administrativ si fiscal au decis suspendarea judecatii in dosarul nr. 911 118 2024, avand ca obiect suspendare executare act administrativ HCL 181 2023 adoptat de Consiliul Local Limanu Parti in dosar sunt afaceristul Vasile Marius Barbat care…

Un preot rus care a tinut o slujba de pomenire pentru Navalnii a fost suspendat din functie pentru trei ani

10:50, 24.04.2024 - Un preot ortodox rus care a oficial o slujba de pomenire a fostului lider al opozitiei ruse Aleksei Navalnii, in luna martie, a fost suspendat din functiile clericale timp de trei ani, a anuntat Dieceza de la Moscova a Bisericii Ortodoxe Ruse, informeaza Reuters, citat de news.ro .

Moment crucial in procesul lui Trump: Selecția juraților incepe in New York, sub presiunea opiniei puternice

03:05, 15.04.2024 - Atunci cand viitorii jurati din New York se vor aduna luni pentru procesul penal al lui Donald Trump in asa-numitul dosar "bani contra tacere", s-ar putea sa fie greu de gasit cineva care sa nu aiba o opinie despre omul de afaceri impetuos devenit politician, care a inceput sa-si construiasca imperiul…

FIFA ajunge la o ințelegere in procesul intentat de un promotor sportiv deținut de miliardarul Ross

11:45, 09.04.2024 - FIFA a soluționat un proces antitrust care acuza organismul de conducere al fotbalului mondial ca a interzis ilegal cluburilor și ligilor straine sa organizeze meciuri oficiale in Statele Unite, relateaza Reuters, potrivit mediafax.


Ce parere ai despre aceasta stire?