Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Parlamentul European a adoptat o lege care interzice etichetele înșelătoare ale produselor

Publicat:
Parlamentul European a adoptat o lege care interzice etichetele înșelătoare ale produselor

și-a dat acordul final privind o directiva care va imbunatați etichetarea produselor și va interzice folosirea specificațiilor inșelatoare, a transmis instituția.Concret, directiva adoptata la Strasbourg interzice afirmațiile generice și inșelatoare despre mediul inconjurator, se permite doar folosirea etichetelor de sustenabilitate bazate pe certificari oficiale, iar informațiile privind garanțiile produselor vor fi facute mai vizibile și o noua eticheta va evidenția prelungirea garanțiilor. De asemenea, noile norme interzic utilizarea unor termeni precum „ecologic”, „natural”,…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol si foto: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Parlamentul European a aprobat primele norme ale UE privind combaterea violentei impotriva femeilor

18:35, 24.04.2024 - Parlamentul European a adoptat miercuri primele norme care urmaresc sa previna violenta de gen si sa protejeze victimele, in special femeile si victimele violentei domestice, informeaza un comunicat al institutiei de la Strasbourg. Cu 522 voturi pentru, 27 impotriva si 72 abtineri, eurodeputatii au…

DEZINFORMARE: „UE interzice centralele de apartament”. Care e adevarul

07:50, 06.04.2024 - Pe rețelele de socializare circula de o vreme o informație cum ca Uniunea Europeana ar dori interzicerea centralelor de apartament. Comisia Europeana in Romania atrage atenția asupra acestei dezinformari și ne spune clar și raspicat care este adevarul: Uniunea Europeana NU interzice cazanele/sistemele…

Oamenii de știința au risipit mitul precum ca nu poate fi obținuta o recolta buna fara produse chimice 

05:55, 02.04.2024 - Afirmația conform careia nu poate fi obținuta o recolta buna fara utilizarea produselor chimice este un mit. Pina in 2025, piața produselor ecologice va reprezenta intre trei și cinci procente din piața mondiala a tuturor produselor agricole, prognozeaza experții. Produsele organice sint cele care sint…

DE AZI – Folosirea țigarilor electronice in școli, interzisa prin lege

17:31, 01.04.2024 - In data de 31 martie a intrat in vigoare Legea 64/2024, prin care fumatul și folosirea țigarilor electronice in școli de catre elevi este interzisa. Noua lege nu face altceva decat sa instituie, pentru elevi, interdicția de a fuma in școli. „Se interzic pentru elevii din toate unitațile de invațamant…

Parlamentul European interzice centralele de apartament

11:00, 13.03.2024 - Marți, Parlamentul European a adoptat Directiva privind schimbarile climatice, care vizeaza eliminarea treptata a centralelor termice pe baza de combustibili fosili pana in 2040. Aceasta decizie interzice subvenționarea centralelor individuale pe baza de combustibili fosili incepand din 2025 și incurajeaza…

Centralele de apartament vor fi interzise in UE, conform unei directive pe care Parlamentul European a adoptat-o cu o larga majoritate

10:56, 13.03.2024 - Parlamentul European a adoptat marți, 12 martie, Directiva privind performanța energetica a cladirilor, recent revizuita, cu 370 de voturi „pentru”, 199 „impotriva” și 46 de abțineri. Documentul, care trebuie sa fie aprobart oficial și de Consiliul de miniștri pentru a deveni lege, prevede, printre…

Cand se vor interzice centralele de apartament: Parlamentul European a adoptat o directiva in acest sens

10:36, 13.03.2024 -  Aceasta inițiativa face parte dintr-un efort mai larg al parlamentarilor de a atinge neutralitatea climatica in sectorul construcțiilor pana in 2050, avand in vedere ca, in prezent, cladirile din Uniunea Europeana sunt responsabile pentru 40% din consumul total de energie și 36% din totalul emisiilor…

Cand se vor interzice centralele de apartament: Parlamentul European a adoptat o directiva in acest sens

07:26, 13.03.2024 -  Aceasta inițiativa face parte dintr-un efort mai larg al parlamentarilor de a atinge neutralitatea climatica in sectorul construcțiilor pana in 2050, avand in vedere ca, in prezent, cladirile din Uniunea Europeana sunt responsabile pentru 40% din consumul total de energie și 36% din totalul emisiilor…


Ce parere ai despre aceasta stire?