Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Până și maneaua PSD a fost făcută cu un incompetent. Scrisoare către Nicolae Guță

Publicat:

Bai, nea Guța! Am ascultat și eu maneaua matale și cred ca tre’ sa dai banii inapoi, in caz ca ai lipit ceva pe frunte de la Nașu’ Mare. Pai barosane ... The post Pana și maneaua PSD a fost facuta cu un incompetent. Scrisoare catre Nicolae Guța appeared first on Renasterea banateana .

Citeste articolul mai departe pe renasterea.ro…  

Sursa articol: renasterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scrisoare colectiva despre nemulțumiri fața de directorul Gradinii Zoologice. Roman Crețu: "Sint acuzații false"

12:25, 27.04.2024 - Redacția Noi.md a primit prin poșta electronica o scrisoare colectiva, in care se menționeaza ca mai mulți angajați ai "Gradinii Zoologice" sint nemulțumiți de situația de la intreprinderea municipala creata odata cu venirea in funcție de director a lui Roman Crețu. Potrivit semnatarilor scrisorii,…

Nicoleta Guța, ținta hakerilor! Fiica lui Nicolae Guța a ramas fara contul de socializare. Ce suma incredibila i-au cerut pentru a-l recupera: ”Imi e frica”

22:50, 03.04.2024 - Nicoleta Guța se confrunta cu mari probleme! Cantareței i s-a furat contul de socializare, mai precis pagina personala de Facebook, acolo unde avea peste jumatate de milion de urmaritori. Acum, i s-au cerut 1000 de dolari pentru a putea sa-și recupereze contul! Ce spune fiica lui Nicolae Guța despre…

Iohannis a aprobat. Militari ucraineni, instruiți in Romania

12:00, 18.03.2024 - Președintele Klaus Iohannis a aprobat instruirea a 50 de militari ucrainieni și tranzitarea teritoriului national a echipamentelor si bunurilor materiale donate de catre Finlanda Ucrainei. „Scrisoare din partea domnului Klaus-Werner Iohannis, Presedintele Romaniei, prin care informeaza Parlamentul Romaniei…

Accident rutier in Livezile: doi barbați au ajuns la spital. Mașina in care se aflau a fost facuta praf

07:25, 07.03.2024 - Azi-noapte a avut loc un accident in localitatea Livezile. In urma acestuia, doi barbați au ajuns la spital, cu multiple traumatisme. Autoturismul in care se aflau cei doi a fost distrus in urma impactului. Accidentul a avut loc dupa miezul nopții, pe DN17, in localitatea Livezile. Se pare ca ar fi…

Drama mai puțin știuta a lui Nicolae Guța. Și-a pierdut unul dintre frați dupa lupta cu cancerul, iar altul sufera de aceeași boala: „Ce este in sufletul meu...”

11:50, 05.03.2024 - Nicolae Guța a trecut printr-o perioada dificila, dupa ce, in urma mai bine de zece ani, și-a pierdut un frate, pe Samir. Barbatul suferea de cancer, iar aceeași boala i-a creat probleme și fratelui mai mic al manelistului, Ori Linguraru. A ajuns pe un pat de spital in Turcia, dupa ce a fost operat.

Ultima scrisoare a lui Alexei Navalnii. Ce a facut cu cateva zile inainte sa moara: „Mi s-a intamplat un accident...”

10:10, 22.02.2024 - A fost publicata ultima scrisoare a lui Alexei Navalnii. Iata ce a facut opozantul rus cu cinci zile inainte sa moara. Ce subiect a abordat, dar și cine a fost destinatarul acesteia. A dezvaluit care a fost pasiunea lui.

Ultima discuție a lui Alexei Navalnii cu fiica lui, Daria, a fost facuta publica. Ce au vorbit cei doi: ”Putin se teme de...”

16:05, 21.02.2024 - A fost facuta publica ultima discuție pe care fiica lui Alexei Navalnii a avut-o cu tatal ei, inainte ca acesta sa moara. Moartea opozantului rus a lasat multe semne de intrebare, motiv pentru care oamenii incearca sa afle adevarul.

Care este forma de plural pentru cuvantul „untura”. Greșeala facuta de mulți romani

21:10, 11.02.2024 - Limba romana este extrem de frumoasa, dar și foarte complicata. Numeroase reguli de gramatica sau ortografie iți pot da batai de cap. Pentru a folosi forma de plural a cuvantului „untura” va trebui sa o cunoști și vei afla in randurile de mai jos.


Ce parere ai despre aceasta stire?