Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Până acum nu a vrut să spună nimic, dar a dezvăluit fără să vrea sexul copilului! Ce va avea Adda

Publicat:

Adda a anunțat ca este însarcinata la Fortza ZU, reușind sa își ascunda burtica timp de câteva luni. De curând s-a casatorit cu si se pregatesc sa devina parinti. a dezvaluit sexul copilului.

În urma cu câteva zile vedeta spunea ca înca nu stie sexul copilului, dar în aceasta seara l-a dezvaluit fara sa vrea. A postat pe Facebook o fotografie în care este doar ea si câinele, alaturi de descrierea "Ma uit cu baietii mei la meci!", lucru care spune clar ca în pântecele ei este…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Comisia Europeana va investiga Meta din motive legate de „protecția copilului” pe Instagram și Facebook

18:20, 16.05.2024 - Comisia Europeana a anuntat joi ca a deschis o investigatie asupra companiei Meta in legatura cu protectia minorilor pe platformele sale Facebook si Instagram, transmite DPA, potrivit agerpres.ro .

Comisia Europeana va investiga Meta din motive privind „protecția copilului” pe Instagram și Facebook

17:10, 16.05.2024 - Comisia Europeana a anuntat joi ca a deschis o investigatie asupra companiei Meta in legatura cu protectia minorilor pe platformele sale Facebook si Instagram, transmit agențiile DPA și Reuters, citate de Agerpres.

Parinții copilului de 2 ani, gasit cu rani grave la creșa din Ilfov, au dezvaluit prin ce a trecut fetița lor. Micuța este traumatizata: ”Ne striga in somn”

21:55, 15.03.2024 - Cazul copilului gasit cu rani grave in creșa din Ilfov continua cu detalii șocante! Parinții fetiței au dezvaluit cat de afectata este de tot ce s-a intamplat și cum i s-a schimbat comportamentul. Fetița este traumatizata de ce a trait.

Regulile de la care Monica Barladeanu nu se abate niciodata. Cum se menține in forma la 45 de ani. „Un adult cu cateva lucruri `sfinte`”

11:26, 05.03.2024 - Monica Barladeanu are 45 de ani și se menține intr-o forma de invidiat, iar acum, aceasta a dezvaluit care sunt regulile pe care le urmeaza de la varsta de 40 de ani. Prezentatoare TV a dezvaluit ca a facut și cateva sacrificii.Monica Barladeanu a marturisit ca a renunțat definitiv și la consumul de…


Ce parere ai despre aceasta stire?