Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Palestinienii se întorc în Khan Younis, dar nu găsesc nimic din ce știau. Cum arată orașul după luni de lupte intense

Publicat:
Palestinienii se întorc în Khan Younis, dar nu găsesc nimic din ce știau. Cum arată orașul după luni de lupte intense

Palestinienii care s-au intors in  dupa ce trupele israeliene s-au retras din oraș au gasit un peisaj apocaliptic - s-au trezit inconjurați de daramaturi și cladiri distruse, iar strazile s-au transformat in gramezi de moloz, arata imaginile filmate de un localnic din Gaza. 

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lupte intense pe frontul din Ucraina. Rusia a lansat un atac masiv cu zeci de rachete

07:51, 28.04.2024 - Fortele de aparare ucrainene au respins, sambata, 59 de atacuri inamice in cinci sectoare ale liniei de front, cele mai multe dintre ele pe ruta Avdiivka, relateaza ukrinform.net, citata de News.ro.

Intr-un oraș din Thailanda, poliția a inființat un departament special care sa se ocupe de maimuțele tot mai agresive

15:20, 07.04.2024 - Zeci de ani au fost un simbol al culturii locale, dar, in ultima vreme, au devenit atat de agresive incat ii sperie pe turiști, dar și pe localnici. Maimuțele terorizeaza orașul thailandez Lopburi, oraș in care a fost inființat un departament special pentru a le alunga, relateaza Sky News. In orașul…

VIDEO | Ionel Sandu, candidatul AUR la Primaria Vaslui, plin de noroi din cimitir: “daca de alei senzoriale are nevoie orașul, eu ma dezbrac, plec și nu ma mai intorc”

01:10, 15.03.2024 - SUPARAT… Investițiile pe care le-a propus primarul Vasile Paval pentru perioada urmatoare au atras critici nu doar din partea consilierilor locali, ci și din partea oamenilor de afaceri. Ionel Sandu, patronul societații Radical și candidatul AUR la Primaria Vaslui, a venit la conferința de presa, organizata…

Ionel Sandu, candidatul AUR la Primaria Vaslui, plin de noroi din cimitir: “daca de alei senzoriale are nevoie orașul, eu ma dezbrac, plec și nu ma mai intorc”

00:55, 15.03.2024 - SUPARAT… Investițiile pe care le-a propus primarul Vasile Paval pentru perioada urmatoare au atras critici nu doar din partea consilierilor locali, ci și din partea oamenilor de afaceri. Ionel Sandu, patronul societații Radical și candidatul AUR la Primaria Vaslui, a venit la conferința de presa, organizata…

Putin, in dificultate in doua regiuni de langa Ucraina. Lupte intense in Kursk și explozii la Belgorod

14:45, 14.03.2024 - Lupte intense aveau loc joi in Kursk intre Forțele Armate ale Rusiei si combatanti locali anti-Kremlin deși Ministerul Apararii de la Moscova susținea inca de marți dimineața ca a respins o incursiune in aceasta regiune situata la granița cu Ucraina.

Ucraina spune ca se duc lupte grele in estul țarii. Orașul in care vor sa ajunga rușii: „Inamicul incearca sa-l ia cu asalt”

07:20, 10.03.2024 - Trupele ruse au crescut presiunea asupra pozitiilor defensive ucrainene in timpul unor lupte grele in estul Ucrainei, a declarat sambata comandantul ucrainean al regiunii, informeaza dpa, citata de Agerpres.

Tata vs. fiu: cum au ajuns sa lupte in Ucraina unul impotriva celuilalt: „In realitate era un nimeni” VIDEO

10:55, 08.02.2024 - Orașul ucrainean Avdiivka, care este vizat de cateva luni de o ofensiva rusa de mare amploare, a fost scena unei confruntari dintre fiu și tata. Oleksandr este soldat, iar tatal sau este operator de tancuri. Amandoi lupta in Ucraina, doar ca in tabere diferite.

Mihai Albu, indurerat de moartea fratelui sau. Putini stiau de existenta lui Lecinius: „Nu reușesc sa gasesc cuvintele potrivite”

22:10, 03.02.2024 - In decurs de jumatate de an, Mihai Albu și-a pierdut și mama, dar și fratele. Lecinius, pe numele sau, s-a stins din viața in urma cu puțin timp, potrivit unui anunț facut de designerul de pantofi pe platformele sociale. Ce informații se știu pana la momentul redactarii acestui material. Foto Mihai…


Ce parere ai despre aceasta stire?