Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pakistan: Fostul premier Nawaz Sharif a compărut în fața instanței într-un scandal de corupție

Publicat:

Fostul premier pakistanez s-a prezentat vineri in fața instanței, la o saptamana dupa ce a fost emis un mandat de arestare pe numele sau, el fiind demis in vara acestui an de in urma unei afaceri de corupție, cu mai puțin de un an pana la viitoarele alegeri parlamentare, transmite Reuters.

Sharif (67 de ani) a sosit la tribunal alaturi de fiica sa Maryam, care la rândul sau trebuie sa raspunda în fața justiției în mai multe dosare de corupție.

a Pakistanului a pus capat în luna iulie, înainte…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Herbert Kickl, liderul extremei drepte din Austria, este anchetat pentru coruptie

22:25, 29.04.2024 - Parchetul de la Viena a anuntat luni declansarea unei anchete pentru coruptie impotriva liderului extremei drepte austriece Herbert Kickl, cu cateva luni inainte de alegerile legislative in care partidul sau este dat in drept favorit in intentiile de vot, informeaza AFP si Reuters.

Mega-scandal de corupție in Ucraina: primul ministru arestat preventiv din mandatul lui Zelenski

10:25, 26.04.2024 - Un tribunal ucrainean a ordonat vineri ca ministrul agriculturii, Mikola Solski, care isi anuntase joi demisia, sa fie plasat in arest preventiv in urma acuzatiilor privind implicarea sa intr-o achizitie ilegala de terenuri detinute de stat in valoare de aproximativ 7 milioane de dolari, relateaza Reuters.

Pedro Sanchez vrea sa demisioneze dupa ce soția lui a fost acuzata de corupție. Procurorii cer clasarea dosarului

19:00, 25.04.2024 - Procurorii spanioli cer instanței clasarea dosarului de corupție și trafic de influența impotriva soției premierului Pedro Sanchez, care l-a determinat sa anunțe, miercuri, ca ia in considerare demisia, relateaza Reuters.

Ultima ora – Scandal de corupție langa Romania: șeful Serviciului Vamal al R. Moldovei și-a anunțat demisia

18:45, 04.04.2024 - Șeful Serviciului Vamal al Republicii Moldova, Igor Talmazan, și-a anunțat demisia dupa arestarea mai multor subalterni ai sai, sub suspiciunea de corupție, care s-au dovedit a fi copii de deputati, informeaza Rador Radio Romania.

F Dani Alves a comparut in fata instantei pentru prima oara de la eliberarea din inchisoare

14:50, 28.03.2024 - Fostul fotbalist brazilian Dani Alves a comparut, joi dimineata, pentru prima data in fata Tribunalului din Barcelona de la eliberarea sa din inchisoare dupa ce a achitat o cautiune de un milion de euro, in timp ce contestatiile sale pentru condamnarea la viol sunt analizate de judecatori, informeaza…

El va fi cel mai tanar prim-ministru irlandez din toate timpurile

02:06, 25.03.2024 - Simon Harris a fost ales duminica in fruntea partidului irlandez de centru-dreapta Fine Gael, ceea ce deschide calea numirii sale in functia de premier al Irlandei, a anuntat un responsabil al formatiunii politice, transmit Reuters, AFP si dpa. "Este onoarea vietii mele" a declarat Harris (37 de…

Fostul premier al Pakistanului, Imran Khan, si sotia sa, Bushra Bibi, inculpati pentru coruptie

14:05, 27.02.2024 - Fostul premier pakistanez Imran Khan si sotia sa Bushra Bibi au fost inculpati, din nou, marti pentru coruptie, fiind acuzati ca au primit mita sub forma unor terenuri in timpul mandatului lui Khan in fruntea guvernului, relateaza Reuters, citand partidul fostului prim-ministru.

Fostul premier thailandez Thaksin a fost eliberat din inchisoare

09:25, 18.02.2024 - Fostul premier thailandez Thaksin Shinawatra, in varsta de 74 de ani, a fost eliberat duminica din inchisoare, unde executa o condamnare pentru coruptie, informeaza Reuters si dpa. Miliardarul Thaksin revenise din exil in urma cu sase luni; atunci, el a fost escortat imediat la Curtea Suprema, apoi…


Ce parere ai despre aceasta stire?