Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Paige Spiranac are concurență! Iubita lui Oscar De La Hoya a revenit la o veche pasiune: „A fost o experiență grozavă, dar la un moment dat vrei să faci o schimbare”

Publicat:

(29 de ani) are un nou rival in lupta pentru coroana celei mai sexy jucatoare din golf: . (36 de ani), iubita fostului boxer (50 de ani), face senzație in acest sport, datorita ținutelor pe care le poarta. Internauții sunt foarte generoși in a-i lauda frumusețea și sunt mai puțin preocupați de abilitatile ei la golf. ...

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Schimbare importanta in cea mai veche competiție fotbalistica din lume

18:45, 18.04.2024 - Inființata in urma cu 153 de ani, Cupa Angliei va trece intr-o noua etapa incepand de sezonul viitor. Pe fondul programului tot mai incarcat al echipelor, organizatorii au decis sa simplifice condițiile de calificare.

Unde locuiește Carmen Grebenișan dupa desparțirea de soțul ei. Decizia de ultim moment luata de fosta concurenta Asia Express

19:10, 11.04.2024 - Carmen Grebenișan a luat o decizie importanta dupa ce a anunțat desparțirea de Alex Militaru. Se pare ca intre cei doi nu mai e cale de impacare pentru ca frumoasa blondina tocmai s-a mutat din casa in care locuiau impreuna. Primele imagini cu apartamentul de lux in care sta Carmen Grebenișan.

Mireasa - Capriciile iubirii. Familia Cristinei a facut o vizita surpriza in platou! Concurenta, emoționata: „Chiar m-am suparat...” / VIDEO

23:50, 20.03.2024 - Moment emoționant in ediția de astazi a emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii! Familia Cristinei a facut o vizita surpriza in platoul de televiziune. Concurenta s-a bucurat mult sa ii revada pe cei dragi. Iata cum a reacționat.

Ce face iubita lui Vlad Pascu, tanarul care a provocat tragedia din 2 Mai, cat el e in arest. Rebecca și-a dorit o schimbare radicala / FOTO

16:10, 18.03.2024 - Iubita lui Vlad Pascu, tanarul care a provocat tragedia din 2 Mai, nu pierde timpul. Tanarul se afla inca in arest și spera ca judecatorii sa ia o decizie in favoarea lui, in timp ce Rebecca este pregatita pentru o schimbare importanta.

Nora de la Mireasa, sezonul 5, schimbare radicala de look. Cum arata acum fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 / FOTO

19:00, 12.03.2024 - Nora de la Mireasa, sezonul 5, a optat, de curand, pentru o schimbare radicala de look. Iata cum arata acum fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1! Fanii show-lui matrimonial au ramas placut surprinși cand au vazut imaginile publicate in mediul online de blondina.

Xtra Night Show. Liviu Varciu și Andrei Ștefanescu, cel mai dificil moment din Asia Express - Drumul Dragonului. Ar mai repeta sau nu experiența: „Ma juram ca...” / VIDEO

09:00, 06.03.2024 - Pe langa ca sunt buni prieteni de ani intregi, Liviu Varciu și Andrei Ștefanescu au facut echipa și la Asia Express. Cei doi au participat in primul sezon și au fost pe Drumul Dragonului. Și-ar mai dori sau nu sa participe din nou.

Sergiu de la Mireasa, sezonul 8, ar avea deja o noua iubita. Ar fi impreuna cu o alta concurenta. Cum a comentat Madi zvonurile: „Degeaba trag eu...”

09:01, 19.02.2024 - La o luna de cand s-au desparțit și aproape doua saptamani de cand a confirmat ca nu mai formeaza un cuplu cu Madi, Sergiu ar avea deja o noua iubita. De curand, in mediul online, s-a zvonit ca tanarul ar fi impreuna cu o alta concurenta din casa Mireasa, speculații despre care a auzit și Madi.


Ce parere ai despre aceasta stire?