Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(P) Cum acoperi coșurile și semnele post acneice

Publicat:

Acneea nu trebuie sa reprezinte o problema pentru imaginea nimanui, iar ajutorul vine in special din partea produselor dermatocosmetice de machiaj și de ingrijire a tenului.  Iata cum poți sa acoperi coșurile și semnele post acneice in cațiva pași: Pasul 1. Acorda atenție procesului de curațare Ingrijirea tenului acneic trebuie sa fie delicata și sa se faca numai cu produse speciale, care sa nu irite și mai mult tenul. Este indicat sa incepi prin a-ți curața fața in fiecare seara inainte de culcare cu un gel special. O data pe saptamana folosește pentru o curațare in profunzime un gel exfoliant.…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fii un cumparator inteligent – Sfaturi pentru utilizarea codurilor de reducere

15:25, 19.04.2024 - In ziua de azi, multa lume se intreaba cum sa faca cumparaturi in online pentru a obține produse de brand – mai ales articole de beauty și de infrumusețare – la prețuri accesibile. Daca ești in cautare de parfumuri și cosmetice de brand și vrei sa le cumperi la prețuri mai bune, atunci ai putea aplica…

Blat de tort cu amidon, perfect pentru torturi deosebite

10:00, 10.04.2024 - Amidonul alimentar poate inlocui cu succes faina din rețetele de prajituri sau alte preparate. Nu conține gluten, iar preparatele in care este inclus pot fi consumate și de persoanele cu intoleranța la acesta.In plus, daca este consumat regulat, in cantitați recomandate, amidonul poate favoriza creșterea…

Secretele pielii perfecte primavara: Cei 5 pași ai ingrijirii tenului dimineața

18:50, 19.03.2024 - 1. Curațare delicata cu un gel sau spuma de curațare blandaPrimul pas in rutina ta de ingrijire a tenului de dimineața ar trebui sa fie curațarea delicata a feței pentru a elimina impuritațile și excesul de sebum acumulate peste noapte. Alege un gel sau o spuma de curațare potrivita tipului tau de ten…

Fa-ți propria sera chiar la tine acasa! Cum se ingrijesc suculentele, plantele cu cele mai puține pretenții

10:50, 15.03.2024 - Ingrijirea plantelor suculente poate fi un proces simplu și plin de satisfacții, deoarece aceste plante sunt rezistente și adaptables, dar necesita totuși atenție și ingrijire adecvata pentru a prospera in mediul lor. Iata cateva sfaturi importante pentru ingrijirea plantelor suculente: Sol și drenaj:…

Melatonina și sanatatea somnului: rolul sau in reglarea ciclului de somn-vigilența și tratarea tulburarilor de somn

11:10, 29.02.2024 - Somnul este esențial pentru bunastarea noastra fizica și mentala, iar melatonina joaca un rol crucial in reglarea ciclului de somn-vigilența. Acest hormon produs natural de corpul nostru este adesea denumit "hormonul somnului", deoarece are un impact semnificativ asupra calitații și duratei somnului.…

Te curentezi cand atingi anumite persoane sau anumite obiecte? Iata care este explicația

19:00, 28.02.2024 - De ce te curentezi? In fizica, fenomenul are denumirea de incarcare electrostatica. Ce se intampla mai exact? Pielea ta prin frecarea de diverse suprafete se incarca electric. Spre exemplu, picioarele care se freaca de covor in timpul mersului sparg atomii de pe aceasta suprafata, eliberand o anumita…

GHID de sanatate orala. Cum iți poți menține dantura sanatoasa

13:25, 26.02.2024 - Ingrijirea adecvata a sanatații bucale necesita o abordare complexa, care implica o igiena adecvata a cavitații bucale, o alimentație sanatoasa, controale regulate la stomatolog și evitarea obiceiurilor daunatoare, precum fumatul sau consumul cronic de alcool. Investiția in sanatatea orala, prin adoptarea…

Cum ingrijești corect un ten cu acnee. Sfaturi de la specialiști

13:15, 26.02.2024 - Ingrijirea pielii este esențiala pentru sanatatea tenului, mai ales atunci cand apare acneea. Unele dintre cele mai eficiente strategii de ingrijire a pielii impotriva acneei includ utilizarea de produse care conțin ingrediente precum acid salicilic care contribuie la exfolierea celulelor moarte de…


Ce parere ai despre aceasta stire?