Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(P) Ce-i frumos şi lui cumătru îi place!

Publicat:

Pozele tale toate au rost. Sa reflecte cat mai in detaliu atmosfera de la cele mai frumoase evenimente si sarbatori, caci toamna aceasta sunt destule. Felurile si savoarea bucatelor pregatite cu mult drag, mireasma florilor, cadourile primite, emotiile traite, totul este important.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Horoscop 15 mai 2024 – Va place sa respectați regulile și nu aveți nicio problema

05:35, 15.05.2024 - BERBEC S-ar putea sa vrei sa-ți schimbi casa sau chiar orașul și pentru asta ar trebui sa te gandești foarte mult, deoarece in acest moment exista probleme care nu le permit. Verificați totul cu partenerul sau familia inainte de a lua orice decizie. TAUR Nu incercați sa va impuneți capriciile sau regulile…

Cea mai buna cafea este cea care iți place. Buna Dimineața la Radio Iași

10:31, 23.04.2024 - Cea mai buna cafea este cea care iți place. ”Curierii” cafelei Claudia Georgiana Rusu și Teo Bozbiciu, au venit in matinalul de la Radio Iași: http://www.radioiasi.ro/wp-content/uploads/sites/6/2024/04/9-40-2.mp3

Cirstoiu explica de ce a mers cu metroul: „Trebuie sa vina la Primaria Capitalei”. La o zi distanța, candidatul PNL-PSD a șters pozele

16:31, 04.04.2024 - Candidatul aliantei PSD-PNL la Primaria Capitalei, Catalin Cirstoiu, a declarat joi ca a mers cu metroul saptamana aceasta pentru a arata ca Metrorex trebuie sa vina la Primaria Capitalei. In ciuda preocuparii lui declarate pentru metrou, postarea de pe pagina sa de Facebook cu calatoria de ieri a disparut.

Spectacolul ”Cum va place” al Teatrului ”Matei Vișniec” Suceava inclus de UNITER in campania naționala ”Artiștii pentru artiști”

18:20, 27.03.2024 - Spectacolul ”Cum va place” in regia lui Botond Nagy producție a Teatrului Municipal ”Matei Vișniec” Suceava a fost inclus de UNITER in campania naționala ”Artiștii pentru artiști”  care se desfașoara in perioada 20 martie – 20 aprilie. Programul asigura susținere financiara pentru artiștii aflați in…

Mario Fresh a șters toate pozele de pe Instagram, inclusiv cele cu Alexia Eram. Anunțul sau: „Un capitol frumos se termina aici”

15:10, 19.03.2024 - Mario Fresh și-a pus fanii pe ganduri, dupa ce a șters toate pozele de pe contul personal de Instagram, inclusiv cele cu iubita lui, Alexia Eram. La scurt timp, artistul a facut și o declarație neașteptata. Iata ce a anunțat!

Supercomunele Romaniei. Județul care deține doua dintre ele: cel mai frumos sat din lume și satul UNESCO VIDEO

08:05, 09.03.2024 - Romania este vestita in lume pentru peisajele sale superbe, natura salbatica, tradiții pitorești și oameni primitori. Și exista trei așezari rurale in țara, de o frumusețe rapitoare. Un județ anume, preferat de turiști, deține doua localitați considerate „Comuna Comunelor“.

Femei de succes. Narcisa, șoferița care iți zambește de la volanul unui autobuz electric. „Imi place ceea ce fac și o fac cu bucurie!”

19:56, 07.03.2024 - Narcisa este șofer profesionist și transporta in siguranța, zilnic, mii de calatori din municipiul Cluj-Napoca, la volanul unui autobuz electric. „Ma mandresc cu ceea ce fac”, recunoaște aceasta și recomanda doamnelor sa imbrațișeze cu incredere o meserie revendicata in mod tradițional de barbați.

Sorana Cirstea: „Inca nu stiu cum am reusit sa castig cu Marketa!“

09:35, 23.02.2024 - Sorana Cirstea a reusit o victorie de senzatie in fata cehoaicei Marketa Vondrousova, campioana en titre de la Wimbledon. A fost 2-6, 7-6 (7/1), 6-2 pentru romanca, joi, in sferturile de finala ale turneului WTA 1.000 de la Dubai Sorana Cirstea a declarat, la finalul partidei, ca victoria reusita in…


Ce parere ai despre aceasta stire?