Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(P) Ați primit acte de executare silită? Cum formulăm contestațiile la executare în 2019

Publicat:

Contestațiile la executare va pot salva de executarile silite ilegale, iar din 2019 procedura s-a modificat. Astfel, din 2019 se va urma o nouă procedură prin care cei care sunt urmăriți de către bănci, IFN-uri sau recuperatori de creanțe își vor putea face dreptate în fața instanței de judecată și vor putea solicita anularea executărilor silite prin contestația la executare. Modificările constau în faptul că toți cei enumerați mai sus, vizați de executarea silită, fie ea imobiliară…

Citeste articolul mai departe pe incont.ro…  

Sursa articol: incont.ro


Stiri pe aceeasi tema

Apar noi modificari la Codul Rutier! Administratorii de drumuri ar putea fi amendați!

18:26, 10.05.2024 - Apar noi modificari la Codul Rutier, prin care poliția va putea verifica periodic marcajele rutiere și sa notifice administratorul de drum, acolo unde exista probleme. Mai mult, daca problemele constatate nu sunt remediate, administratorul va fi amendat. Proiectul de lege care a trecut deja de Parlament,…

Cat de mare va fi ”taxa pe lux” și cine sunt romanii care vor trebui sa o achite

03:05, 28.04.2024 - Statul roman se pregatește sa incaseze o noua taxa, iar cei vizați sunt oamenii care dețin o avere personala importanta. Taxa pe lux, noua gaselnița a statului roman. Cine trebuie s-o plateasca Este vorba de o noua forma de impozit, introdus prin Legea 296/2023 și aplicabil incepand cu data de 1 ianuarie…

Instrainarea parinteasca, un nou concept care se va aplica in cazul divorțului. Legea s-a schimbat!

12:40, 21.04.2024 - Instrainarea parinteasca, un nou concept O schimbare legislativa adoptata de Camera Deputaților aduce o modificare semnificativa in ceea ce privește cuplurile care se afla in proces de divorț și copiii lor. Parlamentul a aprobat introducerea conceptului de instrainare parinteasca, considerata o forma…

Procedura de facilitare a dreptului la vot pentru targumureșeni care dețin flotante

21:01, 16.04.2024 - Conform unui anunț publicat de reprezentanții Primariei Municipiului Targu Mureș, cetațenii care se afla in posesia unui permis de ședere temporara (flotant) de mai mult de șase luni au timp pana in data de 25 aprilie sa solicite inscrierea in Registrul electoral pentru a-și facilita dreptul la vot…

Protocolul Alianței nu ține loc de hotarare judecatoreasca definitiva - De ce nu este (inca) Tomac președinte PMP

12:20, 18.03.2024 - Biroul Electoral Central (BEC) a respins sambata, 16 martie, Protocolul de constituire a aliantei electorale Alianta Dreapta Unita USR - PMP - Forta Dreptei. Motivul consta in faptul ca Eugen Tomac, semnatatul protocolului din partea PMP, nu apare in Registrul Partidelor ca președinte al formațiunii…

Curtea Constitutionala a Romaniei, sesizata de presedintele Romaniei in cazul legii privind executorii judecatoresti

13:21, 14.03.2024 - Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a trimis Curtii Constitutionale joi, 14 martie 2024, o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 188 2000 privind executorii judecatoresti. Potrivit documentului publicat de Aministratia Prezidentiala, la data de…

Completarea si depunerea declaratiei anuale privind impozitul pe profit. Tot ce trebuie sa știi

15:15, 05.03.2024 - Administrația Finanțelor Publice vine cu o serie de lamuriri legate de completarea și depunerea declarației anuale privind impozitul pe profit. Potrivit ANAF, pentru anul fiscal 2023, Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare nu a suferit modificari care sa…


Ce parere ai despre aceasta stire?