Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ozzy Osbourne: 'Nu sunt pe moarte, mă recuperez. Doar că durează ceva mai mult decât s-a crezut'

Publicat:

Cantarețul de rock britanic și-a amanat pentru a doua oara turneul european, dar a subliniat ca nu este pe moarte și nici nu se retrage de pe scena, deși, de un an, starea sanatații sale este proasta, potrivit Reuters, scrie Mediafax.

"Nu sunt pe moarte, ma recuperez. Doar ca dureaza ceva mai mult decat s-a crezut", a spus fostul membru al trupei , in varsta de 70 de ani, intr-o inregistrare video publicata pe conturile sale de social media.

Osbourne a fost internat de mai multe ori pe parcursul ultimului an, dupa ce, in urma unei cazaturi, a fost supus…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fermierii polonezi ridica blocada care dureaza de mai multe luni la granita cu Ucraina

16:30, 29.04.2024 - Fermierii polonezi au incetat luni sa protesteze la ultimul punct de trecere a frontierei blocat cu Ucraina, au anuntat Kievul si Varsovia, suspendand o blocada care dureaza de mai multe luni si care a afectat relatiile bilaterale, relateaza Reuters. Ministerul agriculturii ucrainean a salutat, intr-un…

Bauturile energizante ameninta sanatatea fizica si mintala a copiilor. Parinți sunt ingroziți: „Am crezut ca e pe moarte”

12:50, 28.04.2024 - Cercetarile publicate in luna ianuarie a acestui an au constatat ca la copii consumul de bauturi energizante este asociat cu o gama larga de riscuri legate de sanatatea fizica, dar si de cea mintala.

O magnata imobiliara din Vietnam a fost condamnata la moarte, in cea mai mare frauda financiara din tara

22:55, 11.04.2024 - Lan a fost gasit vinovata de delapidare, luare de mita si incalcarea regulilor bancare privind creditarea. Ea a fost condamnata la moarte pentru acuzatiile de delapidare si la 20 de ani de inchisoare pentru fiecare dintre celelalte doua acuzatii, potrivit presei de stat. Lan, care este presedinta firmei…

Zaharova face mișto de englezi pe tema Kate

14:50, 15.03.2024 - „In Marea Britanie, puteți gasi rapid doar otrava Novichok și «mana Moscovei»”, a comentat ironic purtatoarea de cuvant a Ministerului rus de Externe, Maria Zakharova, absența prințesei britanice Kate Middleton. Palatul Kensington a anunțat pe 17 ianuarie ca Middleton a suferit o intervenție chirurgicala…

Nick Radoi, diagnosticat cu cancer de colon! Milionarul, la limita dintre viața și moarte: „N-aș fi crezut ca mai traiesc!”

19:30, 19.02.2024 - Momente cumplite pentru Nick Radoi. Milionarul a fost diagnosticat, vara trecuta, cu cancer de colon, in timpul unei banale operații de apendicita. A stat opt ore in operație, dupa care au urmat trei luni chinuitoare de chimioterapie. Nick Radoi a povestit pentru Click! tot calvarul prin care a trecut!…

Autoritațile ruse i-au spus mamei lui Navalnii ca fiul ei a murit de „sindrom de moarte subita”

19:36, 17.02.2024 - Autoritațile ruse i-au spus mamei disidentului Aleksei Navalnii, ucis de regim intr-un lagar din Siberia, ca fiul ei a murit din cauza unui „sindrom de moarte subita” și ca trupul neinsuflețit nu va fi predat familiei pentru inmormantare pana la finalizarea „anchetei”, scrie Reuters.

Scandal intre Ozzy Osbourne și Kanye West, dupa ce rapperul a folosit un fragment muzical fara permisiunea rockerului: „Este un antisemit”

14:10, 10.02.2024 - Starul rock a declarat ca nu vrea „nicio asociere” cu artistul american. Ozzy susține ca un „sample” (mostra, fragment muzical) dintr-un cantec al trupei Black Sabbath a fost folosit fara permisiune de controversatul Kanye West.

Scriitor australian, condamnat la moarte cu suspendare in China

23:40, 05.02.2024 - Scriitorul si academicianul australian Yang Jun, incarcerat in China din 2019 pentru acuzatii de spionaj pe care el le contesta, a fost condamnat la moarte cu suspendare in aceasta tara, a anuntat luni Australia, care si-a exprimat consternarea, relateaza AFP si dpa. Informatia a fost confirmata de…


Ce parere ai despre aceasta stire?