Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oţetul ucigaş

Publicat:

Unsprezece persoane au murit în Xinjiang si alte 120 s-au îmbolnavit dupa ce au consumat otet pastrat în butoaie care initial au continut antigel, anunta luni agentia . Cele unsprezece persoane au murit intoxicate dupa ce au mâncat în satul Sangzhu, situat în vestul Chinei. Incidentul s-a petrecut în mijlocul comunitatii musulmane din Xianjiang, cu prilejul mesei ritualice de Ramadan care are loc la încheierea postului.

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atac cu cuțitul la o școala din China - Cel puțin doua persoane au murit

13:20, 20.05.2024 - Cel puțin doua persoane au murit in urma unui atac produs intr-o școala primara din China. De asemenea, mai multe alte persoane sunt ranite. Autoritațile nu au spus daca printre victime sunt elevi.Incidentul a avut loc luni in orașul Guixi.

Un barbat a murit dupa ce a fost prins sub un mal de pamant, cand lucra la un drum forestier din Calimanesti

15:55, 09.05.2024 - Un barbat in varsta de 54 de ani, care lucra la reconstructia unui drum forestier in zona orasului Calimanesti, judetul Valcea, a murit joi, dupa ce a fost prins sub un mal de pamant, anunța IPJ Valcea, citat de News.ro.Incidentul a avut loc in zona Rostea din Calimanesti, unde se face exploatare forestiera.…

VIDEO. Un avion Boeing 737 a ieșit de pe pista in timpul decolarii. Unsprezece persoane au fost ranite, intre care patru grav

14:25, 09.05.2024 -  Unsprezece persoane au fost ranite joi, intre care patru grav, dupa ce un avion inchiriat de compania Air Senegal a iesit de pe pista in timpul decolarii. Incidentul a dus la inchiderea aeroportului din apropiere de Dakar, a anuntat operatorul aeroportuar, relateaza AFP si Reuters.

Mai multe persoane au murit și altele au fost ranite intr-un atac violent cu cuțitul dintr-un spital din China

11:40, 07.05.2024 - Cel putin doua persoane au fost ucise si alte 21 au fost ranite intr-un atac cu cutitul care a avut loc intr-un spital din provincia Yunnan, in sud-vestul Chinei, a anuntat marti presa de stat, citand surse oficiale, relateaza CNN.

Patru persoane au murit, iar alte 30 sunt ranite in urma unui accident care s-a produs in timpul unui raliu in Ungaria

18:40, 24.03.2024 - Patru persoane au murit, iar alte 30 au fost ranite in urma unui accident auto ce a avut loc la un raliu in Ungaria. Incidentul a avut la cursa ORB Esztergom-Nyergesujfalu, cand una din mașinile ce concurau a ieșit de pe carosabil.

Accident teribil: un autobuz s-a izbit de peretele unui tunel. 14 persoane au murit pe loc, alte 37 au fost grav ranite

08:15, 20.03.2024 - Un autobuz de pasageri s-a ciocnit marti de peretele unui tunel in provincia Shanxi din nordul Chinei, provocand moartea a 14 persoane si ranirea altor 37, a anuntat miercuri presa de stat chineza, citata de Reuters.Potrivit autoritatilor locale, accidentul a avut loc la ora 14:37 (06.37 GMT) pe autostrada…

Accident rutier cumplit in județul Sibiu. Trei persoane au murit, dupa ce un TIR a lovit o mașina / FOTO

18:10, 08.03.2024 - Un accident rutier teribil a avut loc, vineri dupa-amiaza, 8 martie 2024. Ei bine, in urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul a provocat decesul a trei persoane.

Zece persoane, dintre care patru copii, au murit in Mexic intr-un grav accident rutier

08:00, 25.02.2024 - Incidentul rutier a avut loc, sambata, 24 februarie, in statul mexican San Luis Potosi, din zona de centru-nord a țarii, in urma unei coliziuni dintre un camion si o furgoneta, relateaza AFP, citata de News.ro.In urma impactului, au murit zece persoane, dintre care patru minori, cinci femei și un barbat,…


Ce parere ai despre aceasta stire?