Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Orianda Donca, dezvăluiri la aproape 2 luni de la arestarea soțului ei, Călin Donca. Cât de greu îi este brunetei în lipsa partenerul ei: „Nopți nedormite și cearcăne adânci”

Publicat:

a facut dezvaluiri la aproape 2 luni de la arestarea soțului ei, . Barbatul, om de afaceri, se afla și acum in arest preventiv intr-un dosar de evaziune fiscala, delapidare, inselaciune si manipularea pietei de capital. Iata cum se descurca cu cei 5 copii!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atenție! Doar doua nopți nedormite te pot imbatrani cu 4 ani

11:11, 06.04.2024 - Un studiu recent a demonstrat ca lipsa de somn te poate face sa te simți semnificativ mai batran decat ești in realitate. Este nevoie doar de cateva nopți nedormite pentru a adauga patru ani la varsta pe care o percepi.

Obiceiul care aduce oamenii 'mai aproape de pensie': Doar doua nopți nedormite te pot imbatrani cu 4 ani (studiu)

10:45, 05.04.2024 - Un studiu recent a demonstrat ca lipsa de somn te poate face sa te simți semnificativ mai batran decat ești in realitate. Este nevoie doar de cateva nopți nedormite pentru a adauga patru ani la varsta pe care o percepi, spun specialiștii.

Ciudațeniile pamantului: Cum suntem obligați sa mancam un singur soi de banane, deși exista peste 1.000

23:10, 23.03.2024 - Exista mai mult de 1.000 de soiuri de banane și mancam una dintre ele. Iata de ce este absurd! Lipsa diversitații ar putea insemna dispariția fructului. Intalnirea Forumului Mondial al Bananelor de saptamana trecuta de la Roma nu a facut multe titluri. Dar ceea ce era in discuție acolo are implicații…

Asociația Pro Infrastructura: „UMB a lasat-o mai moale pe șantierul Autostrazii Transilvania” (VIDEO)

14:10, 18.03.2024 - Reprezentanții Asociației Pro Infrastructura monitorizeaza activitatea UMB de pe șantierele autostrazii Transilvania din avion. Daca pana acum a folosit dronele acum s-a revenit la ce era in anul 2012 cand a inceput filmarile și monitorizarea șantierelor de infrastructura din Romania, respectiv filmarile…

Josep Borrell acuza ca foametea este folosita ca arma in Gaza și descrie lipsa ajutoarelor ca „un dezastru facut de om”

09:30, 13.03.2024 - ONU spune ca un sfert din populația Gazei este la un pas de foamete, iar Josep Borrell, șeful diplomației UE, acuza ca foametea este folosita ca arma de razboi in Gaza și a descris lipsa ajutoarelor drept un dezastru „facut de om”, scrie BBC.

O noua desparțire in showbiz? Alexandra Diaconescu de la Insula Iubirii și partenerul ei, Madalin, s-au separat? Prima reacție a brunetei!

10:45, 11.03.2024 - Alexandra Diaconescu, fosta ispita de la Insula Iubirii, formeaza un cuplu cu Madalin Mogoș de mai mulți, iar impreuna au și o fetița, insa de ceva vreme lucrurile par a fi cu semnul intrebarii in ceea ce privește casnicia lor. Urmaritorii celor doi nu mai vad deloc fotografii cu ei impreuna, iar postarile…

Declarația zilei 7 martie 2024

07:40, 07.03.2024 - „Schimbarile care au avut loc acum doi ani și cu echipele care tot vin și pleaca la conducerea unei societați, nu dau nume, nu fac bine niciunei societați. E lipsa de predictibilitate, lipsa de ...


Ce parere ai despre aceasta stire?