Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oraș brazilian distrus, după ce digul de la o mină a cedat. Cel puțin 16 morți și 45 de dispăruți

Publicat:

Tragedie în Brazilia. Cel puțin 16 persoane au murit, dupa ce un dig de la o mina de fier s-a rupt. Alte 45 de persoane sunt date disparute.

, orașul din apropierea minei, a fost în totalitate distrus de valul de apa și noroi. Operațiunile de salvare sunt extrem de dificile deoarece în zonele inundate nu se poate ajunge decât cu elicopterul. Reprezentanții minei au declarat ca nu știu cauzele care au dus la ruperea digului.

Autoritațile braziliene au deschis o ancheta pentru a stabili vinovații. 

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Furtuna tropicala Ewiniar in Filipine: Cel putin sapte persoane si-au pierdut viata

10:21, 28.05.2024 - Autoritatile din Filipine au anuntat ca cel putin sapte persoane si-au pierdut viata in urma furtunii tropicale Ewiniar, care a lovit arhipelagul in weekend, iar presedintele Ferdinand Marcos Jr. a spus marti ca eforturile de cautare si salvare continua, potrivit Reuters, informeaza Agerpres.

Cel puțin doua persoane au murit in urma unui atac cu cuțitul intr-o școala primara din China

20:10, 20.05.2024 - Cel puțin doua persoane au murit in urma unui atac produs intr-o școala primara din China. De asemenea, mai multe alte persoane sunt ranite. Autoritațile nu au spus daca printre victime sunt elevi.

(VIDEO)Un autobuz cade intr-o prapastie, cel putin 16 morti

08:40, 15.05.2024 - Un autobuz care transporta aproximativ 40 de pasageri a cazut intr-o prapastie marti dimineata in regiunea andina Ayacucho, in sud-estul Peru, accident care s-a soldat cu cel putin 16 morti, potrivit autoritatilor, noteaza AFP. Autobuzul cu etaj, care facea legatura intre capitala Lima si Ayacucho,…

Inundatii in Indonezia: 50 de morti si 27 de disparuti

07:55, 15.05.2024 - Inundatiile si scurgerile de lava rece provenite de la un vulcan situat pe insula Sumatra, in vestul Indoneziei, au cauzat 50 de decese si 27 de persoane disparute, potrivit unui nou bilant oficial publicat marti. Catastrofa, care s-a produs simbata, a ranit totodata 37 de persoane si a dus la evacuarea…

Cel puțin opt persoane au murit și zeci au fost ranite intr-un accident de autobuz in Florida

22:25, 14.05.2024 - Cel puțin opt persoane au murit și zeci au fost ranite, marți, intr-un accident de autobuz in Marion County, Florida, relateaza Sky News. Autoritațile au avertizat ca exista o „probabilitate mare” ca numarul morților sa creasca.

Alunecari de teren in Congo: Cel putin 12 morti si 50 de disparuti

12:45, 15.04.2024 - Cel putin 12 persoane au murit si peste 50 sunt in continuare date disparute dupa ce ploile torentiale au provocat prabusirea unui ravene in apele unui rau din sud-vestul Republicii Democratice Congo, a precizat duminica un oficial local si lider al societatii civile, potrivit Reuters, potrivit Agerpres.

Atac armat la un mall din Sydney. Un barbat a injunghiat mai multe persoane și a fost impușcat de polițiști. Cel puțin patru morți

13:05, 13.04.2024 - Un barbat care a injunghiat, sambata, mai mulți oameni intr-un mall din Sydney a fost impușcat de polițiști, relateaza BBC. Sute de persoane au fost evacuate, potrivit site-ului de stiri news.com.au, preluat de Reuters. Presa locala anunța ca mai multe persoane au murit, transmite digi24.ro.

VIDEO Tragedie la un raliu din Ungaria: Cel putin patru morti si mai multi raniti dupa ce o masina a intrat intr-un grup de spectatori

18:00, 24.03.2024 - Cel puțin patru persoane au murit si alte sapte au fost ranite duminica in Ungaria dupa ce un vehicul care participa la un raliu a iesit de pe traseu si a intrat in spectatori, au anuntat autoritatile ungare, citate de AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?