Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Opinie. Dragoș Damian, CEO Terapia Cluj: „Fabrici noi peste tot până în 2030, dacă nu mai vrem crize economice. Două vești bune în 2022, Hai Turda și Hai Lugoj!”

Publicat:

Se tem unii politicieni ca urmeaza o criza economica. Lasand la o parte definiția „tehnica” a crizei - economiștii au sa spuna ca nu se pune problema inca, vine stagnare, recesiune, etc., adica avem timp sa așteptam cu gura cascata - cu toții constatam ca suntem in criza economica deja.

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Piața Unica ramane un simbol al unitații, progresului și prosperitații comune

18:31, 18.04.2024 - La treizeci de ani de la inaugurarea sa, Piața Unica Europeana ramane una dintre cele mai semnificative realizari ale integrarii europene. Lansata in 1993, aceasta a redefinit dinamica economica și sociala a continentului, eliminand barierele dintre statele membre și promovand libera circulație a bunurilor,…

Dragoș Damian, Terapia Cluj: 'Marcel Ciolacu, data viitoare cand mai pleci in Qatar, ia cu tine și șefii celor mai mari 10 fabrici din Romania'

07:10, 17.04.2024 - Am aflat din presa ca Marcel Ciolacu a plecat intr-o misiune economica in Qatar, miza mare! Insoțit fiind de o delegație ministeriala și de șefi de companii aflate in proprietatea statului...

Opinie. Dragoș Damian, Terapia Cluj: „Muncitorii din fabricile de prelucrare, șantierele de construcții și fermele agricole sunt in marea majoritate trecuți de 50 de ani”

12:06, 29.03.2024 - Muncitorii din fabricile de prelucrare, șantierele de construcții și fermele agricole sunt in marea majoritate trecuți de 50 de ani. Ar fi util sa constate asta și politicienii aflați in campanie electorala.

Opinie. Dragoș Damian, Terapia Cluj: „1.000 cele mai mari companii din Romania - uitați-va bine la ele. Din taxele, impozitele și contribuțiile platite (sau nu) de aceste companii se construiesc (sau nu) școli, spitale și infrastructura”

15:05, 23.03.2024 - Cand vezi astfel de rezultate bune și astfel de traiectorii stelare in vremuri atat de tulburi te intrebi, din nou, de ce avem deficit bugetar, deficit de cont curent, deficit de balanța comerciala și suntem indatorați pana la stranepoți?

Opinie. Dragoș Damian, Terapia Cluj: „Roșia Montana este acum celebra. Voi cand ați fost ultima data la Roșia Montana?”

09:15, 11.03.2024 - Hai Romania! Caștigarea procesului Roșia Montana este cea mai buna veste a inceputului de an, cu toții eram ingrijorați ca din banii noștri pentru invațamant, sanatate și infrastructura ar fi trebuit sa platim despagubiri de aproape șapte miliarde de Euro pentru un caz despre care nu ne aduceam bine…

Opinie. Dragoș Damian, Terapia Cluj: „Donald Tusk, ne-a fost dor de tine, bine ai revenit la București. Ne-ar placea sa avem un Președinte sau un Prim Ministru ca tine”.

08:51, 08.03.2024 - Va mai aduceți aminte de discursul memorabil a lui Donald Tusk din ianuarie 2019, cand a venit in Romania in calitate de Președinte al Consiliului European? Daca vreți sa vibrați de emoție patriotica, il puteți (re) viziona in online. Discursul a fost rostit in totalitate in limba romana, dar asta nu…

Opinie. Dragoș Damian, Terapia Cluj: „Nu mai cascați gura la scandalurile politice din Romania. Fiți un pic atenți la criza din Marea Roșie”

09:30, 17.02.2024 - Criza generata de conflictul din Marea Roșie afecteaza toate rutele navale care aduc spre Europa materii prime, materiale și produse finite din „fabricile lumii” – China, India, Taiwan, Coreea de Sud, Indonezia, Tailanda, Filipine și alte țari asiatice – și, intr-o mai mica masura, petrol și combustibili…

PUTERI ECONOMICE Japonia a cedat Germaniei titlul de a treia mare putere economica mondiala

10:45, 16.02.2024 - Japonia a pierdut in 2023 titlul de a treia mare putere economica mondiala, care a revenit Germaniei, in principal ca urmare a deprecierii yenului The post PUTERI ECONOMICE Japonia a cedat Germaniei titlul de a treia mare putere economica mondiala first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?