Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Operația estetică despre care Carmen Simionescu nu a vorbit până acum. La ce intervenție a apelat. „Momentul adevărului”

Publicat:

, fiica lui , a recunoscut ca a apelat la ajutorul medicului pentru a indrepta unele imperfecțiuni și pentru a se simți bine in pielea ei. Fiica lui a organizat o serie de intrebari, iar fanii au fost curioși sa afle la ce doctor și-a pus implantul mamar. „Momentul adevarului, nu am negat niciodata ca am aceasta intervenție estetica, dar nu sunt de acord sa vorbesc public despre chestia asta, fiind o parte intima a corpului”, a declarat , pe rețelele de socializare. VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5 Fiica lui a mai apelat la…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iulia Albu a recunoscut ca a apelat la ajutorul medicului estetician: „Sigur ca am un secret”

09:05, 15.04.2024 - Iulia Albu a recunoscut ca a apelat la ajutorul medicului estetician: „Sigur ca am un secret” Continue reading Iulia Albu a recunoscut ca a apelat la ajutorul medicului estetician: „Sigur ca am un secret” at Tabu.

Gabriela Cristea, despre momentul cand fiica ei a fost abuzata emoțional de o educatoare: „Nu am vorbit niciodata despre asta”

13:55, 11.04.2024 - Gabriela Cristea a povestit in detaliu despre perioada in care Iris, fiica ei cea mica, a fost „abuzata emoțional” de educatoare. Prezentatoarea TV observase ca fata ei și a lui Tavi Clonda devenise introvertita și nu știau ce se intampla cu ea. Iata ce dezvaluiri a facut!

Premierul Israelului a recunoscut ca exista divergente cu presedintele SUA privind operatiunea israeliana in Rafah

20:11, 20.03.2024 - Premierul israelian Benjamin Netanyahu a vorbit despre conversația sa cu președintele american Joe Biden in ultima sa actualizare adresata cetațenilor israelieni. Cei doi au vorbit luni pentru prima data in mai bine de o luna, pe fondul unor diferente care s-au adancit din cauza razboiului din Gaza,…

Adrian Mutu a apelat la o intervenție estetica! Procedura a avut loc in Turcia / VIDEO

13:45, 19.03.2024 - Adrian Mutu a luat o decizie de ultim moment! "Briliantul" a apelat la o intervenție estetica, procedura care a avut loc in Turcia. Iata ce schimbare a decis antrenorul de la CFR Cluj sa faca, dar și ce postare a facut, in urma cu puțin timp, in mediul online!

Karmen, fiica lui Adi Minune, detalii inspaimantatoare din culisele serialului Clanul. „M-am pus in coșciug. Efectiv nu puteam sa vorbesc”

10:25, 10.03.2024 - Karmen Simionescu, fiica lui Adi Minune, și-a facut debutul in actorie in serialul ”Clanul”. Deși a aparut doar intr-un singur sezon, prestația ei a fost una extrem de apreciata, iar experiența prin care a trecut, pe masura. Artista a scos la iveala detalii infioratoare din timpul filmarilor.Karmen…

Amarah, o noua intervenție estetica. La ce operație a apelat de aceasta data cea mai virala tanara transgender / FOTO

11:10, 07.03.2024 - Amarah a ajuns din nou pe mana medicilor esteticieni! Cea mai virala tanara transgender de la noi a trecut, de curand, prin cabinetul specialistului, acolo unde a avut parte de o noua transformare. Iata la ce operație a apelat de aceasta data Amarah!

Care a fost cel mai frumos moment din viața lui Karmen Simionescu. Ce amintire emoționanta are fiica lui Adrian Minune: ”Ai intrebat...”

18:16, 25.02.2024 - Karmen Simionescu a avut parte de numeroase momente fericite in viața sa, dar unul dintre ele a fost cel mai important și are legatura cu rolul de mama. Cantareața a povestit cateva detalii pe rețelele de socializare pentru fanii sai.

O mama și o fiica din Targu Jiu au fost date disparute! Poliția a cerut ajutorul cetațenilor pentru a le gasi / FOTO

13:05, 09.02.2024 - O mama și fiica ei au disparut subit, in urma cu o zi, in Targu Jiu. Cele doua sunt cautate de poliție, dupa ce au plecat de acasa și nu s-au mai intors niciodata. Oamenii legii au facut publice semnalmentele lor și au cerut ajutorul populației.


Ce parere ai despre aceasta stire?