Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ONU acuză un atac „odios” după bombardamentul rus asupra orașului Cernihiv

Publicat:

(ONU) a denuntat sambata un nou atac rus ''odios'' care a vizat civili in centrul orasului Cernigau (Cerhihiv), in nordul Ucrainei, atac ce a facut cel putin sapte morti si 110 raniti, potrivit autoritatilor locale.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Alerte de raid aerian in jumatate din regiunile Ucrainei: A fost bombardat Cernihiv. Sunt morți și raniți

12:15, 17.04.2024 - Trei rachete rusești au zguduit centrul orașului Cernihiv, unde au fost uciși și raniți mai mulți civili. Autoritațile ucrainene au emis o avertizare de raid aerian in noua regiuni nordice și centrale din Ucraina, dupa ce in aceasta dimineața ar fi avut loc un atac ucrainean pe un aerodrom din Crimeea…

VIDEO - Orașul ucrainean Cernihiv a fost lovit de rachete rusești: 8 morți și numeroși raniți

11:35, 17.04.2024 - Cel puțin opt oameni au murit in urma unui atac rusesc asupra orașului Cernihiv din nordul Ucrainei, conform Ukrainskaia Pravda.Autoritațile locale spun ca sunt și cel puțin 18 persoane ranite. Atacul a vizat infrastructura civila, a transmis primarul orașului Cernihiv.

FOTO VIDEO - Rușii acuza un atac ucrainean cu 16 morți și 20 de raniți in orașul Tokmak

09:25, 15.04.2024 - Cel putin 16 persoane au fost ucise, iar alte 20 au fost ranite in bombardamente in orasul Tokmak - aflat sub control rus in regiunea Zaporojie, potrivit unui reprezentant al ocupatiei ruse din sudul Ucrainei, conform News.ro.

ONU acuza Israelul ca impiedica transportul alimentelor in Fașia Gaza mai mult decat orice alta forma de ajutor

18:20, 09.04.2024 - Organizatia Natiunilor Unite a transmis, marti, ca Israelul impiedica distributia de alimente in Fasia Gaza mai mult decat orice alta forma de ajutor umanitar, relateaza AFP, potrivit Agerpres. 

Patru morți dupa un atac rusesc cu drone asupra orașului Odesa VIDEO

16:25, 02.03.2024 - Patru persoane, inclusiv un copil de trei ani, au fost ucise si alte opt ranite, sambata, in urma unui atac cu drone, care au lovit un bloc de apartamente din orasul-port Odesa in sudul Ucrainei, au anuntat autoritatile, citate de Reuters.

Coreea de Sud acuza Phenianul ca a trimis Moscovei 6.700 de containere cu muniții pentru a le folosi impotriva Ucrainei

13:00, 27.02.2024 - Coreea de Nord a expediat in Rusia 6.700 de containere cu milioane de unitati de munitie, incepand din iulie anul trecut, a declarat luni ministrul sud-coreean al Apararii, Shin Won-Sik, presei locale preluate marti de Reuters.

Ucraina lupta cu arme occidentale. Mașina de razboi a Rusiei funcționeaza pe componente occidentale

15:01, 26.02.2024 - Pe 19 august 2023, o racheta de croaziera rusa Iskander-K a lovit cu precizie teatrul orașului Cernihiv din estul Ucrainei, care gazduia o intalnire a producatorilor de drone in momentul atacului. Peste 140 de persoane au fost ranite și șapte au fost ucise.  Fragmentele rachetei recuperate și analizate…

FOTO - Forțele armate rusești reiau atacurile in forța dupa succesul de la Avdiivka: sute de atacuri in ultimele ore / Morți și raniți de partea ucraineana

09:15, 20.02.2024 - Statul Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei a anunțat ca Rusia a atacat din nou masiv pe linia frontului. „In total, inamicul a lansat 7 rachete și 87 de lovituri aeriene, a efectuat 137 de atacuri MLRS asupra pozițiilor trupelor noastre și a zonelor populate. Ca urmare a atacurilor teroriste…


Ce parere ai despre aceasta stire?