Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

OMS avertizează: Există „o mare probabilitate” să se răspândească noi variante mai periculoase de coronavirus

Publicat:

Experții Organizației Mondiale a Sanatații au avertizat joi in privința apariției și raspandirii unor variante mai periculoase de coronavirus, apreciind ca o astfel de perspectiva este „foarte probabila”. 

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

O ofensiva israeliana la Rafah 'ar putea duce la o baie de sange', avertizeaza directorul OMS

22:25, 03.05.2024 - O ofensiva terestra a armatei israeliene asupra orasului Rafah, in sudul Fasiei Gaza, "ar putea duce la o baie de sange", a avertizat vineri, pe reteaua de socializare X, directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

OMS avertizeaza ca o ofensiva israeliana la Rafah „ar duce la o baie de sange”: „Suntem profund ingrijorați”

22:21, 03.05.2024 - O ofensiva terestra a armatei israeliene asupra orasului Rafah, in sudul Fasiei Gaza, „ar putea duce la o baie de sange”, a avertizat vineri, pe X, directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, relateaza AFP, citata de Agerpres.

OMS avertizeaza: Exista riscul ca gripa aviara sa se raspandeasca la vacile din afara Statelor Unite

14:56, 30.04.2024 - Un oficial de la Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) a declarat marti ca exista riscul ca virusul gripei aviare H5N1 sa se raspandeasca la vacile din afara Statelor Unite prin intermediul pasarilor migratoare.

OMS avertizeaza ca se apropie o noua pandemie

12:06, 19.04.2024 - Organizația Mondiala a Sanatații și-a exprimat ingrijorarea cu privire la raspindirea gripei aviare H5N1. Virusul a infectat recent mai multe specii, inclusiv oamenii, care se confrunta cu rate de mortalitate "extrem de ridicate". {{727910}}"Raspindirea gripei aviare este foarte ingrijoratoare", a declarat…

OMS avertizeaza despre potențialul unei noi pandemii: “Sistemele de sanatate trebuie sa fie pregatite”

16:35, 07.04.2024 - Organizația Mondiala a Sanatații a vorbit despre noua pandemie care ar putea ameninta omenirea. Avertismentul OMS face referire la un posibil focar neașteptat de boala, un eveniment cu victime in masa sau un cutremur. Anunțul OMS despre o posibila pandemie Intr-un interviu la Antena 3 CNN, sefa Biroului…

OMS avertizeaza ca bebelușii din Gaza sunt in pericol de moarte din cauza infometarii

23:50, 20.03.2024 - Organizația Mondiala a Sanatații avertizeaza ca numeroși bebeluși din Gaza ar putea muri din cauza infometarii. OMS susține ca situația in regiune s-a deteriorat. Organizația cere comunitații internaționale sa trimita ajutoare.

”Maladia X” ar putea sa devasteze in curand planeta, avertizeaza directorul general al OMS  

09:00, 15.02.2024 - ”Maladia X” ar putea, in curand, sa devasteze planeta, deoarece nu am reținut lecțiile date de epidemia mondiala de Covid-19, avertizeaza directorul general al Organizației Mondiale a Sanatații (OMS), in cadrul unei intalniri la nivel inalt in Dubai. Potrivit acestuia, civilizația o va plati scump,…

Un copil de 9 ani a murit de gripa aviara in Cambodgia. Autoritațile avertizeaza populația sa fie vigilenta

21:21, 09.02.2024 - Un baiat in varsta de 9 ani a murit de gripa aviara in Cambodgia, a anuntat vineri ministerul Sanatatii, avertizand asupra amenintarii continue pe care o reprezinta acest virus, la originea a trei decese in 2023, informeaza AFP, potrivit Agerpres. 


Ce parere ai despre aceasta stire?