Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Olinguito, o nouă specie de mamifer descoperită de cercetători

Publicat:

Oamenii de știința americani de la au anunțat descoperirea unei noi specii de mamifere, fapt rar in ultima vreme. Este vorba de un animal ce are marimea unui raton și fața unui ursuleț, care a fost numit de cercetatori olinguito.

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

A fost descoperita o planeta care teoretic ar fi locuibila. „E de marimea lui Venus și nici macar nu este departe de Terra”

12:10, 25.05.2024 - Oamenii de știința din Marea Britanie au descoperit o noua planeta, denumita Gliese 12b, care ar putea susține viața și care „nu se afla atat de departe de Terra”, transmite Sky News, citat de digi24.ro .

Descoperire de senzație facuta de cercetatori cu privire la ciori: „Oamenii nu dețin monopolul asupra unor abilitați”

11:20, 25.05.2024 - Se pare ca ciorile sunt inzestrate cu „superputeri”. Aceste pasari pot numara pana la patru și pot adapta numarul de sunete pe care le scot in funcție de cifra aratata, potrivit unui nou studiu, condus de o echipa de cercetatori de la laboratorul de fiziologie animala al Universitații Tubingen.

O cometa nou descoperita va fi in curind vizibila cu ochiul liber

02:31, 25.05.2024 - Oamenii de știința anunța o noua cometa care ar putea deveni vizibila fara telescop in urmatoarele luni. Cometa C/2023 A3 se indreapta spre Pamint și este posibil sa devina suficient de stralucitoare pentru a fi observata fara telescop pina la sfirșitul verii sau inceputul toamnei. In prezent, cometa…

Noua specie politica descoperita de oamenii de stiinta: BRANISOACA! | PAMFLET

02:00, 24.05.2024 - Din primele cercetari preliminare a rezultat faptul ca ar fi vorba de o corcitura nefericita intre doua rase: PSD si SOS. Fiecare din aceasta rasa si-a adus aportul si, datorita selectiei naturale a rezultat branisoaca, o specie foarte rezistenta si adaptata perfect la conditiile noastre politice. Caracteristica…

Oamenii de știința au identificat o specie de șerpi care se prefac morți cu indeminare 

02:25, 17.05.2024 - A se prefacerea mort - este o strategie de aparare obișnuita in rindul animalelor. Cu toate acestea, unele specii o fac cu prea mult succes și cu efecte speciale. Comportamentul, cunoscut sub numele de imobilitate tonica, este, de fapt, destul de raspindit in natura, la multe specii, ceea ce confirma…

Pacientul care a uimit oamenii de știința: a fost infectat cu coronavirus timp de 613 zile

17:00, 21.04.2024 - Cercetatori din Tarile de Jos au raportat cazul unei infectari extrem de prelungite cu COVID-19 la un barbat care a decedat anul trecut si au avertizat in legatura cu aparitia unor variante mai periculoase ale coronavirusului.

A fost descoperita o gena care protejeaza impotriva bolii Alzheimer

20:50, 19.04.2024 - Oamenii de știința vin cu o veste importanta in lupta impotriva bolii Alzheimer. Au descoperit o gena care acționeaza ca o bariera, protejand creierul de aceasta afecțiune neurodegenerativa.

Percheziții la o firma de colectare a deșeurilor din Galați. A fost descoperita o cantitate uriașa de metale fara acte

13:55, 16.03.2024 - Polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Galați au descins la o firma de colectare a deșeurilor metalice din Galați, de unde au ridicat in vederea confiscarii peste 284 de tone de deșeuri feroase. Oamenii legii il suspecteaza pe administrator ca a falsificat documentele contabile.


Ce parere ai despre aceasta stire?