Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oligarhul rus care a rămas fără mega iahtul de jumătate de miliard de euro cere oprirea războiului din Ucraina

Publicat:

Magnatul rus al carbunelui și ingrașamintelor a cerut o incetare a focului in Ucraina, spunand ca razboiul este o tragedie care trebuie oprita. Acesta a avertizat ca ar putea aparea o criza alimentara globala din cauza creșterilor de preț la ingrașaminte.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Armata rusa a atins un nou record de morți in luna mai. Care este numarul total al rușilor uciși de la inceputul razboiului din Ucraina

14:10, 01.06.2024 - Armata rusa s-a confruntat cu un nou record de victime in luna mai, in contextul razboiului din Ucraina. Vineri, Ministerul britanic al Apararii a publicat cea mai recenta actualizare a informațiilor privind razboiul, menționand ca Rusia a atins o borna sumbra in ceea ce privește numarul de victime.

LIVE TEXT – Razboi in Ucraina: Cel puțin jumatate de milion de ruși au murit sau au fost raniți de la inceputul razboiului

04:05, 01.06.2024 - Pe front, cel puțin jumatate de milion de ruși au murit sau au fost raniți de la inceputul razboiului. Statistica este realizata de Ministerul britanic al Apararii si apare in actualizarea zilnica pe care o face despre situația de pe front.STIRIPESURSE.

Breaking – Putin a propus oprirea razboiului din Ucraina: oferta liderului de la Kremlin (surse)

14:30, 24.05.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin este dispus sa opreasca razboiul din Ucraina printr-un armistitiu negociat care sa recunoasca actualele linii de pe campul de lupta, au transmis patru surse rusesti pentru Reuters, care au precizat, pe de alta parte, ca liderul de la Kremlin este pregatit sa lupte in…

Guvernul a aprobat un ajutor de stat de aproape jumatate de miliard de lei pentru salvarea companiei TAROM

15:55, 23.05.2024 - Guvernul a aprobat in sedinta de joi ajutorul de stat pentru TAROM, in valoare de peste 470 de milioane de lei, a anunțat ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, care spune ca decizia este un pas important pentru salvarea companiei.

Xi Jinping reafirma in Serbia relatiile Chinei cu o tara prietena. ”Da, Taiwanul este China”, considera Vucici. Ministrul sarb al Finatelor Sinisa Mali evoca ”un mare proiect”

22:56, 08.05.2024 - China a investit miliarde de euro in Serbia si in Balcani, in special in sectoarele minier si manufacturier. Un semn al soliditatii relatiilor, Beijingul si Belgradul au semnat anul trecut un acord de liber-schimb. The Presidents of Serbia and China, Aleksandar Vucic and Xi Jinping, signed a Joint Statement…

Ciolacu, discuții privind strategia europeana impotriva efectelor economice ale razboiului din Ucraina

10:56, 25.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a discutat cu Jutta Urpilainen, comisar european pentru Parteneriate Internaționale, despre consolidarea profilului Uniunii Europene de actor global și eradicarea saraciei la nivel global.

Trump a obținut reducerea garanției de jumatate de miliard, dar il desparte trei saptamani de un proces penal

13:16, 26.03.2024 - Fostul presedinte republican al SUA, Donald Trump, a obtinut luni la Curtea de Apel din New York reducerea la 175 de milioane de dolari, de la 454 de milioane, a cautiunii pe care trebuie s-o plateasca in urma condamnarii sale intr-un proces civil pentru frauda financiara.

Papa Francisc face din nou apel la negociere pentru a pune capat „ororii razboiului” din Ucraina si Gaza: „Nu putem continua”

13:20, 20.03.2024 - Papa Francisc a cerut miercuri sa se depuna "toate eforturile de negociere" pentru a pune capat "ororii razboiului" din Gaza si Ucraina, la zece zile dupa declaratia sa controversata prin care a cerut Kievului "sa ridice un steag alb", potrivit AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?