Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oligarhii ruşi Mihail Fridman şi Piotr Aven contestă sancţiunile impuse de UE

Publicat:

Miliardarii rusi si au declarat ca vor contesta „temeiul fals si nefondat” al sanctiunilor impuse de si vor folosi toate mijloacele disponibile pentru a le anula, informeaza Reuters.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iranul s-a suparat pe UE din cauza sancțiunilor: „Noi doar ne-am aparat. Ar fi trebuit aplicate Israelului”

10:05, 23.04.2024 - Sanctiunile anuntate de Uniunea Europeana dupa atacul iranian cu rachete si drone contra Israelului sunt „regretabile”, intrucat Teheranul a actionat pentru a se apara, a sustinut marti ministrul de Externe iranian, Hossein Amirabdollahian, informeaza Reuters.

Ministrul de externe iranian califica drept 'regretabile' sanctiunile UE impotriva Iranului

10:00, 23.04.2024 - Sanctiunile anuntate de Uniunea Europeana dupa atacul iranian cu rachete si drone contra Israelului sunt ''regretabile'' intrucat Teheranul a actionat pentru a se apara, a sustinut marti ministrul de externe iranian Hossein Amirabdollahian, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Uniunea Europeana discuta apararea pentru Ucraina și sancțiunile impuse Iranului

10:55, 22.04.2024 - Miniștrii de externe ai Uniunii Europene se intalnesc luni la Luxemburg pentru a discuta despre consolidarea apararii aeriene a Ucrainei și extinderea sancțiunilor impotriva Iranului, transmite Reuters.

Regimul de sancțiuni al UE, bun de aruncat la gunoi

19:10, 11.04.2024 - Sancțiunile impuse miliardarului rus Mihail Fridman și partenerului sau de afaceri Petr Aven din cauza razboiului din Ucraina au fost anulate intr-o victorie previzibila impotriva Uniunii Europene. Bruxelles-ul a impus valuri de sancțiuni impotriva unor cetațeni și intreprinderi rusești pentru ca au…

Tribunalul UE lovește in Ucraina: Sancțiunile impuse pentru doi oligarhi amici cu Putin au fost anulate

18:55, 10.04.2024 - Tribunalul General al Uniunii Europene a anulat miercuri sanctiunile impotriva a doi oameni de afaceri rusi, Petr Aven si Mihail Fridman, aflati pe lista personalitatilor sanctionate de UE dupa invazia Rusiei in Ucraina, relateaza dpa.

Doi oligarhi rusi scapa de sancțiunile europene

16:05, 10.04.2024 - Includerea pe lista de sancțiuni a Uniunii Europene a lui Petr Aven și Mihail Fridman, doi miliardari ruși sancționați in legatura cu invazia rusa in Ucraina, a fost anulata miercuri de Curtea de Justiție a Uniunii Europene, transmite agenția Reuters. Potrivit Consiliului Uniunii Europene, cei doi miliardari…

Lovitura pentru UE. Doi oligarhi ruși, scoși de pe lista de sancțiuni

15:30, 10.04.2024 - Curtea de Justitie a Uniunii Europene a decis miercuri sa ii elimine pe miliardarii rusi Mihail Fridman si Petr Aven de pe lista persoanelor sanctionate de Uniunea Europeana, relateaza Reuters. „Tribunalul considera ca niciunul dintre motivele prezentate in actele initiale nu este suficient de bine…

Decizie surprinzatoare a Curții de Justiție a UE: Miliardarii ruși Mihail Fridman și Petr Aven au fost scoși de pe lista de sancțiuni

12:26, 10.04.2024 - Curtea de Justiție a Uniunii Europene a decis miercuri sa anuleze includerea miliardarilor ruși Mihail Fridman și Petr Aven pe lista de sancțiuni a Uniunii Europene, informeaza CJUE, citata de hotnews.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?