Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oferta tentantă a lui Putin pentru Trump: gestionarea pieţei mondiale a gazelor

Publicat:

In timpul intailnirii de luni de la Helinki, presedintele rus i0-a facut cateva oferte tentante omologului sau american: estionarea pietei mondiale a gazelor, nterogarea agentilor rusi acuzati de amestec in alegerile americane din 2016, prelungirea tratatului START. Deocamdata nu stim care a fost raspunsul si contraoferta liderului american.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prețul energiei electrice spot a scazut pe piața romaneasca

07:46, 10.05.2024 - Prețul energiei electrice spot a scazut. Prețul mediu al pieței pentru ziua urmatoare (PZU) a fost, in aprilie 2024, de 298 de lei/MWh, conform datelor noastre, operatorul pieței OPCOM va prezenta probabil cifra peste cateva zile, scrie economica.ro . Prețul a scazut pentru a patra luna consecutiv In…

Putin lanseaza o oferta de dialog Occidentului, dar sustine construirea unei noi ordini mondiale

16:10, 07.05.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a lansat marti o oferta de dialog Occidentului in materie de securitate si stabilitate strategica, dar a pledat pentru crearea unei noi ordini mondiale, dupa ce a fost investit pentru al cincilea mandat la Kremlin, relateaza agentia EFE.

Kremlinul, acuzat ca ascunde adevaratul motiv al arestarii viceministrului apararii Timur Ivanov: „Mita este pentru public”

20:45, 25.04.2024 - Viceministrul rus al apararii Timur Ivanov a fost acuzat și arestat oficial pentru corupție, dar nu acesta este insa și adevarul motiv legat de reținerea sa, scrie publicația independenta rusa iStories. Potrivit a doua surse cu conexiuni in Serviciul Federal de Securitate (FSB, principalul succesor…

Sanctiunile SUA limiteaza activitatea tancurilor petroliere ale Sovcomflot, cel mai mare transportator naval rus

07:56, 17.04.2024 - SUA au impus sanctiuni impotriva Sovcomflot pe 23 februarie, deoarece Washingtonul incearca sa reduca veniturile Rusiei din vanzarile de petrol pe care le poate folosi pentru a-si sustine actiunile militare in Ucraina. Sanctiunile au afectat operatiunile companiei, ”limitandu-ne geografia si perspectivele…

Producatorii chinezi de turbine eoliene si-au consolidat dominatia asupra pietei mondiale in 2023

16:35, 27.03.2024 - Patru dintre primii cinci mari producatori mondiali de turbine eoliene au fost anul trecut companii cu sediul in China, fata de doar doua companii in 2022, arata un raport publicat de BloombergNEF.

Centrala Zaporojie ar fi fost bombardata de ucraineni, susțin rușii. Informația nu a fost confirmata deocamdata

10:10, 14.03.2024 -  Un dispozitiv exploziv a fost lansat in zona gardului unde se afla rezervoarele de combustibil diesel, a declarat conducerea centralei nucleare, adaugand ca expertii AIEA de la centrala nucleara au fost notificati cu privire la bombardament.Reuters mentioneaza ca informatia nu poate fi verificata deocamdata.Centrala…

In ultimele scrisori, Navalnii a numit agenda lui Trump pentru un al doilea mandat „foarte infricoșatoare”

11:45, 20.02.2024 - Aleksei Navalnii, disidentul și adversarul politic al președintelui rus Vladimir Putin, și-a petrecut ultimii ani din viața in spatele gratiilor, dar a reușit totuși sa ramana conectat cu lumea exterioara.

CIA a fabricat date pentru a lansa o investigație asupra presupuselor legaturi ale lui Trump cu Federația Rusa

06:30, 16.02.2024 - Dupa cum au relatat jurnaliștii Matt Taibbi și Alex Gutengtag, precum și scriitorul Michael Shellenberger, departamentul a prezentat totul ca și cum președintele rus Vladimir Putin l-ar fi susținut pe fostul președinte al SUA, dar „dovezile indica contrariul”.


Ce parere ai despre aceasta stire?