Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

OFA UGIR: PNRR-ul lasă IMM-urile în urmă. ”Riscăm prăbușirea economică a României”

Publicat:

*Deși PNRR-ul și se ghideaza dupa principiul „nimeni nu trebuie lasat in urma”, chiar IMM-urile din Romania sunt lasate in urma, sursele de finanțare pentru mediul privat din PNRR fiind infime. *Cea mai verde și mai ieftina energie pentru IMM-uri este cea pe care nu o mai consuma pentru ca nu mai au […] Articolul OFA UGIR: PNRR-ul lasa IMM-urile in urma. ”Riscam prabușirea economica a Romaniei” a fost publicat prima data in .

Citeste articolul mai departe pe curierulnational.ro…  

Sursa articol: curierulnational.ro


Stiri pe aceeasi tema

FMI a revizuit in jos prognoza privind creșterea economica a Romaniei in 2024. Ce se intampla cu inflația

12:26, 17.04.2024 - Mirela Ionela Achim (www.b1tv.ro) Fondul Monetar Internațional (FMI) a revizuit in jos estimarea privind creșterea economica a Romaniei anul acesta. Cat despre inflație, FMI prognozeaza ca aceasta va inregistra in 2024 o crestere medie anuala de 6%. FMI estimeaza o creștere economica de doar 2,8% pentru…

ING Bank & sendSMS: atenție la mesajele primite. Atacurile de smishing in Romania au crescut de peste șase ori in anul 2023

13:30, 03.04.2024 - Numarul atacurilor de tip smishing in Romania a crescut de peste șase ori in 2023 in comparație cu anul anterior, potrivit unei analize interne realizate de sendSMS. In primele luni ale acestui an, in 75% din cazurile de smishing, s-a incercat furtul de identitate prin utilizarea unei etichete personalizate…

OECD ne pune oglinda in fața. Nu aratam prea bine, iar recomandarile pe termen scurt, mediu și lung sunt dure

12:55, 13.03.2024 - In ultimul raport al OECD, situația economica și sociala din Romania nu arata prea bine, cel puțin așa rezulta din concluziile acestui raport. Deși politicienii romani vor sa ne convinga ca suntem ,,tigrii” Europei, totuși lucrurile nu stau tocmai așa. Este adevarat, am avut creștere economica peste…

OCDE se așteapta ca PIB-ul Romaniei sa creasca cu 3,1% in 2024 și 3,3% in 2025, fața de 2,0% in 2023

15:55, 12.03.2024 - Economia Romaniei a avut rezultate bune in ultimii ani, ducand la creșterea nivelului de trai și susținand convergența cu țarile OCDE, dar inflația ridicata a afectat puterea de cumparare a gospodariilor, potrivit celui mai recent Studiu economic al OCDE din Romania. OCDE se așteapta ca PIB-ul Romaniei…

COTAR: Protest cu peste 4.000 de taxiuri, pentru a cere drepturi egale cu ale firmelor de transport alternative

13:10, 12.03.2024 - USR: Sorin Grindeanu favorizeaza taximetriștii și incurca piața! TAXIMETRIȘTI: Incurcam Piața Constituției, in 4.000 de exemplare! Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din Romania (C.O.T.A.R.) va participa la protestul organizat miercuri, intre orele 09:00-18:00, in Piața Constituției,…

 Acces la servicii medicale, școala și job-uri – ce spun refugiații ucraineni

12:10, 26.02.2024 - Ancheta Salvați Copiii Romania Sprijin pentru accesarea serviciilor medicale, cursuri de limba romana și suport pentru gasirea unui loc de munca sunt principalele nevoi ale parinților ucraineni refugiați in Romania. 49,4% dintre copii sunt inscriși in sistemul de invațamant ucrainean, la distanța, 19%…

BBC Studios: Rezultatele campaniei de promovare a destinației turistice Romania, realizata de MEAT, in colaborare cu Charlie Ottley

11:30, 09.02.2024 - Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (MEAT) a derulat la sfarșitul anului trecut, in perioada 18 octombrie – 15 noiembrie, o campanie de promovare a destinației turistice Romania pe postul de televiziune BBC News. In acest segment de timp, au fost difuzate 8 videoclipuri, realizate…

O viitoare “taxa pe soare” nu este ceruta de Comisia Europeana, Asociația Prosumatorilor cere Guvernului Romaniei sa specifice foarte clar ca nu o va impune

13:20, 06.02.2024 - Mihai Nicuț (e-nergia.ro) Asociația Prosumatorilor din Romania spune ca o potențiala viitoare taxare a prosumatorilorilor pentru energia produsa nu este o cerința a Bruxelles-ului, ci este la latitudinea fiecarui stat membru și, ca atare, solicita Guvernului Romaniei sa elaboreze un act normativ prin…


Ce parere ai despre aceasta stire?