Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Odobescu, întâlnire cu ambasadoarea Regatului Țărilor de Jos. Discuții despre relațiile bilaterale și situația din regiune

Publicat:

s-a intalnit cu ambasadoarea Regatului Țarilor de Jos in Romania, , ocazie cu care au discutat despre contextul actual de securitate, relațiile economie și politice bilaterale.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ciolacu, intrevedere cu președintele Emiratelor Arabe Unite: Romania se angajeaza sa dezvolte relațiile noastre bilaterale

06:25, 19.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, ca urmare a unei intrevederi cu Șeicul Mohammed bin Zayed Al Nahyan, președintele Emiratelor Arabe Unite și conducatorul Emiratului Abu Dhabi, ca asigurarea securitații in zonele celor doua state va contribui la impulsionarea relațiilor comerciale.

Romania, profund ingrijorața de situația de securitate din Orientul Mijlociu

15:30, 14.04.2024 - Ministrul Afacerilor Externe, Luminița Odobescu, a transmis ca Romania este profund ingrijorata de situația de securitate din Orientul Mijlociu. Ministrul Apararii, Angel Tilvar, a spus ca Romania este solidara cu poporul israelian.

Reacții MAE și MApN: Suntem profund ingrijorați de situația de securitate din Orientul Mijlociu

11:45, 14.04.2024 - Ministrul Afacerilor Externe, Luminița Odobescu, a transmis ca Romania este profund ingrijorata de situația de securitate din Orientul Mijlociu. Ministrul Apararii, Angel Tilvar, a spus ca Romania este solidara cu poporul israelian.

China și Rusia iși consolideaza cooperarea strategica. Wang Yi și Serghei Lavrov, discuții despre relațiile bilaterale. „Un viitor luminos”

09:41, 09.04.2024 - Pe fondul relațiilor internaționale in continua evoluție, șeful diplomației chineze, Wang Yi, a evidențiat marți, in cadrul unei intrevederi cu ministrul de externe rus, Serghei Lavrov, dorința Chinei de a consolida cooperarea strategica cu Moscova.

Șeful AIEA a venit in Romania. Discuții cu ministrul de Externe despre pericolul de la centrala nucleara Zaporojie

17:45, 08.04.2024 - Ministrul Afacerilor Externe, Luminita Odobescu, a avut luni o intrevedere cu directorul general al Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA), Rafael Grossi, aflat in vizita in Romania.

Cel mai tanar primar, in varsta de doar 19 ani, intalnire cu șeful DSU, dr. Raed Arafat

15:56, 11.03.2024 - Cel mai tanar primar din istoria Norvegiei, Havard Handeland, in varsta de 19 ani, a fost primit luni de seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat.  Aflat cu o delegatie in Romania, Havard Handeland a discutat cu seful DSU despre relatiile bilaterale stranse existente intre…

Ciuca, intalnire cu ambasadoarea Greciei la Bucuresti. Discuții despre cooperarea economica și interconectarea regionala

19:40, 27.02.2024 - Președintele Senatului Romaniei, Nicolae Ciuca, s-a intalnit, marți, cu noua ambasadoare a Greciei la București, Lili Evangelia Grammatika, și au discutat printre altele despre cooperarea economica dintre țarile noastre și interconectarea regionala.

Intalnire si discutii intre AVR si UNTRR pe tema timpilor de asteptare in punctele de trecere a frontierei

14:25, 07.02.2024 - Autoritatea Vamala Romana AVR si Uniunea Nationala a Trasportatorilor Rutieri din Romania UNTRR s au intalnit pentru a analiza timpii de asteptare in punctele de trecere a frontierei intre Romania si Republica Moldova, respectiv intre Romania si Ucraina, conform unui comunicat al AVR. Reprezentantii…


Ce parere ai despre aceasta stire?