Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Obiceiuri care pot îmbunătăți sănătatea creierului

Publicat:

Pe masura ce trec anii apar și ingrijorarile privind propria sanatate, iar problemele cognitive devin o preocupare. Vestea buna este ca ele pot fi intarziate și chiar prevenite prin schimbarea stilului de viața și introducerea unor obiceiuri bune in rutina zilnica, potrivit unui documentar prezentat de Hotnews. Iata obiceiurile care pot ajuta sanatatea creierului, indiferent daca o persoana are 20 sau 60 de ani. 1. Practicarea consecventa a mișcarii, ideal cu un prieten. Exercițiul fizic constant este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poate face o persoana pentru sanatatea creierului

Citeste articolul mai departe pe ziarulprahova.ro…  

Sursa articol: ziarulprahova.ro


Stiri pe aceeasi tema

Șase alimente care imbunatațesc starea de spirit: ajuta la sanatatea creierului și regleaza nivelul de zahar din sange

18:50, 04.05.2024 - Oricine a gasit vreodata alinare in alimente precum inghețata sau pastele sau s-a simțit amorțit ori trist dupa o masa copioasa știe ca mancarea poate avea impact asupra starii de spirit, scrie Yahoo Life, care a publicat o lista cu șase alimente care imbunatațesc dispoziția.

Cand scapam de praful saharian din Romania. Meteorologii ANM au dat vestea de ultim moment

12:15, 02.04.2024 - Specialiștii de la Administrația Naționala de Meteorologie au facut noi precizari despre norul de praf saharian din Romania, patruns deasupra țarii la finalul lunii martie. Ce se va intamppla in urmatoarele zile. Anunț de la ANM. Meteorologii ANM, noi informații despre praful saharian din Romania Ultimele…

Testul ursulețului pofticios. Testeaza-ți spiritul de observație și descopera cele 3 diferente esențiale: in cat timp reușești

15:51, 31.03.2024 - Necesita o observație atenta și concentrata pentru a identifica detalii subtile sau diferențe minore intre imagini. Practicarea acestor exerciții poate contribui la dezvoltarea și imbunatațirea capacitații de a ramane concentrat și de a-ți menține atenția pe termen lung, potrivit Click!Sanatate .Cautarea…

Vrei sa iți imbunatațești memoria? Un cercetator in neuroștiințe dezvaluie 5 obiceiuri simple

23:40, 24.03.2024 - Sanatatea creierului este un aspect critic, dar adesea trecut cu vederea, al sanatații și bunastarii generale. Protejarea acestuia poate reduce riscul de a dezvolta boala Alzheimer și demența. Un cercetator in neuroștiințe dezvaluie 5 obiceiuri simple pentru imbunatațirea memoriei. Rachelle Summers…

Ce condimente poți adauga in cafeaua de dimineața. Susțin sanatatea organismului

16:55, 11.03.2024 - Adaugarea anumitor condimente in ceașca ta de cafea nu ofera doar o savoare speciala, ci poate stimula sanatatea creierului pe termen lung. Indiferent daca sunt presarate peste cafea sau incluse, aceste condiment ofera un adaos delicious rutinei cafelei de dimineața. Propunerile care urmeaza pot fi…

4 motive pentru a cumpara jocuri de societate

14:25, 06.03.2024 - Te intrebi daca merita sau nu sa investești in a achiziționa jocuri de societate? Fie ca sunt pentru copii sau pentru adulți, jocurile de societate iți pot aduce o serie de beneficii. Principalul lor scop, așa cum sugereaza și numele, este acela de a facilita socializarea, insa, in afara de acest aspect,…

Ce se poate intampla daca renunți la consumul de cafea

04:41, 05.03.2024 - Servirea unei cești de cafea este un adevarat ritual. Deși consumul de cafea este asociat cu o serie de beneficii pentru sanatate, inclusiv scaderea riscului de apariție a bolii Alzheimer, exista și unele efecte secundare pe care organismul le poate experimenta. Ce se poate intampla daca renunți…

Un nou studiu scoate la iveala impactul nefast al depozitelor de grasime abdominala asupra creierului

04:25, 29.02.2024 - Cercetatorii de la Rutgers Health din SUA au realizat un studiu privind relația dintre depozitele de grasime abdominala și sanatatea creierului la persoanele de varsta mijlocie cu risc de a suferi de boala Alzheimer. La studiu au participat 204 persoane sanatoase de varsta mijlocie cu antecedente familiale…


Ce parere ai despre aceasta stire?