Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oana Zăvoranu, dezvăluiri după moartea lui Costin Mărculescu! Vedeta știa cu ce probleme se confruntă actorul: ”Îi spuneam mereu”

Publicat:

Deși au trecut uneori prin conflicte, și au continuat sa fie prieteni. Diva a decis sa ingroape ”securea razboiului” și a oferit primele declarații dupa moartea actorului. Ce dezvaluiri a facut Oana?

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Oana Zavoranu, dezvaluiri șoc in procesul clinicii sale! Ce a afirmat vedeta despre fostul manager: „Dau cu stangul in dreptul” / VIDEO

00:15, 23.04.2024 - Oana Zavoranu a facut mai multe dezvaluiri cu privire la procesul cu managerii clinicii sale medicale. Vedeta și Alex Ashraf au avut o noua sesiune la tribunal cu Horia Vladescu și Ioan Bogdan Furtuna.

Mesaje de durere dupa moartea Sarei, adolescenta care a cazut de la etajul opt al unui bloc in Brașov. Prietenii ei nu știau cu ce probleme se confrunta: ”Ai fost...”

10:35, 08.04.2024 - O adolescenta de 15 ani a avut un sfarșit tragic. Sara a murit dupa ce a cazut de la etajul 8 al unei cladiri. Moartea ei a lasat multa durere in sufletele prietenilor ei, care nu știau cu ce probleme se confrunta. Pe rețelele de socializare au aparut o mulțime de mesaje de durere.

Știrile Antena Stars. Consuela di Monaco se confrunta cu probleme de sanatate. Vedeta trece prin momente grele: ”Tot felul de senzații ciudate” / VIDEO

16:50, 01.04.2024 - Consuela di Monaco trece prin momente dificile, dupa ce a aflat ca are mai multe probleme de sanatate. Vedeta locuiește peste hotare și este nevoita sa treaca prin aceste perioade grele de una singura. Marturisește ca starea sa nu este deloc buna, avand migrene in mod constant.

Știrile Antena Stars. Roxana Nemeș a pregatit deja camera bebelușului: „Abia il așteptam”. Dezvaluiri despre cel mai important pas din viața ei / VIDEO

16:45, 26.03.2024 - Roxana Nemeș este pregatita sa treaca la un alt nivel alaturi de soțul ei. Vedeta din showbiz-ul de la noi a pregatit deja camera bebelușului. Iata ce dezvaluiri a facut cantareața despre cel mai important pas din viața ei!

„Alexei Navalny a fost ucis cu o tehnica KGB” » Dezvaluiri din inchisoare despre moartea rivalului lui Vladimir Putin

14:11, 22.02.2024 - Vladimir Osechkin, un activist rus, a dezvaluit ca Alexei Navalny a fost ucis in inchisoare cu o tehnica KGB. Pe 16 februarie, autoritațile ruse au anunțat ca Alexei Navalny, pricipalul contestatar al lui Vladimir Putin, a murit in inchisoarea din Siberia in care se afla, codamnat pentru tradare. La…

Anca Serea nu pleaca nicaieri fara copii! Vedeta este mereu cu ochii pe cei mici / PAPARAZZI

23:35, 10.02.2024 - Anca Serea nu pleaca nicaieri fara copii! Fara doar și poate, vedeta nu pleaca nicaieri fara copii! Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene din Romania, au fost pe urmele ei și au surprins-o in ipostaze de senzație.

Star Magazin. „Nu mai pot de durere!”. Cristina Spatar se confrunta cu probleme grave. A fost nevoita sa-și anuleze concertele / VIDEO

14:55, 07.02.2024 - In exclusivitate pentru Star Magazin de la Antena Stars, Cristina Spatar a marturisit ca se confrunta cu probleme grave. Artista are dureri, iar de trei saptamani trece prin momente grele. Vedeta a fost nevoita sa-și anuleze concertele. Iata ce a pațit cantareața!


Ce parere ai despre aceasta stire?