Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oana Sîrbu se transformă în Marina Voica, la “Te cunosc de undeva!”: “N-am imitat-o. M-am jucat. Nu poți s-o imiți pe Marina Voica”

Publicat:

Sâmbata, 21 februarie, la “Te cunosc de undeva!&", Oana Sîrbu se va transforma în Marina Voica, o artista cu un șarm special, și va cânta piesa “Ce vrei tu, mare albastra?&".

am vazut-o pe scena de la “C-tin Tanase&" întâi și-ntâi, mica fiind, apoi la , la repetițiile cu Petre Geambașu (caruia-i datorez mult din experiența mea de scena) și formația Star 2000. Cânta o piesa internaționala greceasca, ceva cu “strunelor… voi sunteți balsamul fiecarui dor…&" și batea…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Te cunosc de undeva, 13 aprilie 2024. Pe cine au jucat caștigatorii celei de-a noua ediții a emisiunii

07:30, 14.04.2024 - Romica Țociu și Paula Chirila au fost caștigatorii ediției din 13 aprilie 2024. Cei doi concurenți au obținut cel mai mare punctaj in gala cu numarul noua a sezoului cu numarul 20 Te cunosc de undeva.

Ilona Brezoianu și Florin Ristei, moment emotionant la Te cunosc de undeva! „E o mare presiune, ne vor urmari și parintii noștri”

11:10, 29.03.2024 - Sambata aceasta, cea mai noua gala a transforming show-ului Te cunosc de undeva!, difuzata ȋncepand cu ora 20.00, la Antena 1 le-a adus o provocare de zile mari perechii de artiști formate din Ilona și Ristei.

Zarug, la un pas sa iși dea demisia de la Antena 1. Ce l-a scos din sarite la „Te cunosc de undeva!”: „Imi venea sa plang”

11:45, 09.03.2024 - Eliza Natanticu și Zarug au fost provocati de un artist coreean la „Te cunosc de undeva!”. S-au pregatit intens pentru momentul din aceasta seara, iar Zarug a fost chiar la un pas sa iși dea demisia de la Antena 1.Cea mai noua gala „Te cunosc de undeva!”, difuzata in aceasta seara, de la 20:00, la Antena…

Eliza si Zarug, provocati de un artist coreean la Te cunosc de undeva! „Imi venea sa plang si in acelasi timp sa imi dau demisia”

15:36, 08.03.2024 - Cea mai noua gala Te cunosc de undeva!, difuzata maine, de la 20:00, la Antena 1, le aduce telespectatorilor o noua serie de transformari spectaculoase si momente artistice de exceptie, dar si multe faze amuzante, ale caror protagonisti sunt cele 8 cupluri de vedete concurente.

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Romica Țociu și Paula Chirila, show pe scena emisiunii. Cei doi s-au transformat in Jerry Lee Lewis / VIDEO

23:00, 24.02.2024 - Cea de-a doua ediție de la Te cunosc de undeva! a adus o noua provocare pentru Romica Țociu și Paula Chirila. Cei doi au fost nevoiți sa intre in pielea lui Jerry Lee Lewis. De la coregrafie pana la textul piesei, concurenții au avut ceva probleme la repetiții, dar nu și pe scena.

Jo si Liviu aduc Bollywood-ul pe scena Te cunosc de undeva! Crina Mardare: „Liviu canta mai bine decat originalul!”

11:56, 23.02.2024 - Dupa ce saptamana trecuta, in cadrul premierei transforming show-ului de la Antena 1, ruleta deopotriva a rasfatat-o pe Jo si l-a chinuit pe Liviu cu o super transformare in Rihanna, de data aceasta a decis sa fie echidistanta si sa le faca viata imposibi

Jo si Liviu Teodorescu aduc Bollywoodul pe scena Te cunosc de undeva! Crina Mardare: „Liviu canta mai bine decat originalul!”

10:21, 23.02.2024 - Dupa ce saptamana trecuta, in cadrul premierei transforming show-ului de la Antena 1, ruleta deopotriva a rasfatat-o pe Jo si l-a chinuit pe Liviu cu o super transformare in Rihanna, de data aceasta a decis sa fie echidistanta si sa le faca viata imposibila amandurora.

Te cunosc de undeva! 17 februarie 2024. Alexia Țalavutis și Dima Trofim, in rolurile Cher și Tina Turner. Cum au comentat jurații momentul lor: „Talentaților...” / VIDEO

23:45, 17.02.2024 - Transformare spectaculoasa in aceasta seara, in prima ediție a sezonului cu numarul 20 a emisiunii Te cunosc de Undeva!. Alexia Țalavutis și Dima Trofim s-au transformat in Cher și Tina Turner și au interpretat piesa "Shame shame shame".


Ce parere ai despre aceasta stire?