Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oana Roman, criticată pentru educația pe care i-a oferit-o fetiței sale, Isabela. Vedeta a răbufnit în mediul online: ''O penibilitate...”

Publicat:

a fost ținta gurilor rele din mediul online, asta dupa ce fanii vedetei au criticat-o cu privire la educația pe care i-a oferit-o fetiței sale, Isabela. nu a mai suportat sa vada mesajele rautacioase, așa ca vedeta a postat pe rețelele de socializare un mesaj cu privire la cei care au judecat-o.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum raspunde Andra Volos la mesajele rautacioase pe care le primește in mediul online. La ce tactica apeleaza vedeta: ”Atacul...”

13:10, 06.04.2024 - Andra Volos, una dintre cele mai indragite influencerițe din Romania, este mereu prezenta pe rețele de socializare, astfel ca mesajele negative apar inevitabil. Pentru astfel de persoane, vedeta are o metoda buna pe care o aplica intotdeauna.

Reacția Cristinei Cioran dupa ce a fost criticata in mediul online. „Ajungi sa nu te mai placi cand sufletul tau sufera, cand ai o durere”

10:25, 06.04.2024 - Cristina Cioran, in varsta de 46 de ani, a fost criticata de-alungul timpului, in urma inor declaratii pe diverse subiecte. In cadrul podcast-ului „Play It”, vedeta a atins un alt subiect controversat. Vedeta a vorbit sincer și deschis despre aparențele din mediul online și de ce majoritatea femeilor…

Cați bani caștiga Oana Roman pe luna. Vedeta a facut totul public. „Imi cresc singura copilul și intrețin singura o casa”

12:35, 27.03.2024 - Oana Roman, in varsta de 47 de ani, a dezvaluit pe contul de socializare care sunt veniturile ei lunare și cat o costa taxele și impozitele. In ultima perioada vedeta s-a implicat in domeniul influencer marketing-ului și este proprietara unui magazin online.Oana Roman s-a despartit de tatal fetei sale…

Oana Roman a rabufnit dupa ce a fost acuzata ca nu a platit serviciile la o clinica medicala. „Nu aveti pic de empatie!”

14:05, 20.03.2024 - Sincera și deschisa, cum și-a obișnuit admiratorii, Oana Roman a dezvaluit ca tocmai a trecut printr-un episod ce a nemulțumit-o profund. Vedeta a avut o reacție tranșanta dupa ce a fost acuzata ca nu a platit serviciile la o clinica medicala. Oana Roman, reacție vehementa Oana Roman traverseaza una…

Oana Roman spune motivul pentru care a dus-o la azil pe Mioara Roman, dupa ce a fost criticata ca a abandonat-o: „Mama sigur e foarte deranjata de acolo de unde e”

10:10, 07.03.2024 - Oana Roman a revenit cu noi declarații in mediul online la mai bine de o saptamana de la inmormantarea Mioarei Roman. A fost criticata ca și-a abandonat mama la azil, iar acum vedeta dezvaluie ca nu e așa, a avut un motiv serios pentru care a decis sa o duca intr-un centru de ingrijire. Pe 23 februarie,…

Lecția pe care a primit-o Oana Roman de la mama ei. Mioara Roman a avertizat-o: „Mi-a explicat ca nu am voie și am ținut minte”

12:11, 29.02.2024 - Oana Roman a invațat o lecție importanta, dar și dura de la Mioara Roman, mama ei care s-a stins din viața pe 23 februarie. Vedeta nu poate uita o intamplare din copilaria ei, care a marcat-o in sens pozitiv. Mioara Roman s-a stins din viața la 83 de ani, la azilul la care era ingrijita de o perioada…

Cu ce se ocupa Carmen Negoița de la Asia Express 2024. Este foarte cunoscuta in mediul online

16:01, 26.02.2024 - Cu ce se ocupa Carmen Negoița? Mulți se intreaba acum ce ocupație are vedeta, dupa ce s-a anunțat ca ea și sora ei, Andrea, participa in sezonul 7 de la Asia Express, pe Drumul Zeilor. Vedeta este foarte cunoscuta in mediul online. Iata ce se știe despre fosta soție a lui Ionuț Negoița!


Ce parere ai despre aceasta stire?