Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oana Radu tună și fulgeră, după despărțirea de fostul soț. Cântăreața aduce acuzații grave la adresa lui Cătălin Dobrescu: „Au început să îmi dispară din lucrurile din casă”

Publicat:

tuna și fulgera, dupa desparțirea de fostul soț. Artista a decis sa vorbeasca deschis cu cei ce o apreciaza despre relația cu fostul sau partener. Cantareața aduce acuzații grave la adresa lui . Iata ce a spus, in urma cu puțin timp, prin intermediul mai multor clipuri video, facute publice pe contul sau de TikTok!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Oana Radu i-a cerut mamei sale sa vanda casa pentru a-și taia stomacul: „M-am ingrașat 10 kilograme de cand m-am desparțit”

10:56, 29.04.2024 - Oana Radu, in varsta de 30 de ani, a uimit de-a lungul timpului cu transformarile sale fizice, dupa ce a slabit multe kilograme. Artista a recunoscut ca la un moment dat s-a gandit sa iși taie stomacul și și-a rugat mama sa vanda casa pentru a putea plati operația.Invitata la podcastul lui Teo Trandafir,…

Acuzații grave la adresa BAE Systems, cel mai mare contractor de aparare din Regatul Unit - raport

06:30, 20.04.2024 - BAE Systems, cel mai mare contractor de aparare din Regatul Unit, a stabilit relatii comerciale cu tari acuzate de incalcari ale drepturilor omului, potrivit unui nou raport care dezvaluie extinderea afacerii sale profitabile cu arme, transmite CNBC, citat de news.ro.

Iranul, acuzații grave la adresa SUA. Sa fie acesta pretextul de la care sa porneasca un conflict? - Video

05:50, 09.04.2024 - Ministrul de externe al Iranului, Hossein Amir-Abdollahian, a acuzat luni Statele Unite ca au aprobat o lovitura mortala atribuita Israelului care a distrus recent consulatul Iranului la Damasc, la scurt timp dupa inaugurarea unui nou consulat in capitala Siriei, noteaza AFP, citat de AGERPRES.

Reacția lui Catalin Dobrescu dupa ce Oana Radu a spus ca au avut o „relație toxica, abuziva”: „Este fix parerea ei, eu nu-mi spal lucrurile in public”

14:35, 29.03.2024 - Oana Radu a lansat o serie de acuze la adresa lui Catalin Dobrescu, fostul ei soț de care a divorțat oficial in decembrie. Mai mult decat atat, cantareața i-a deschis acestuia mai multe procese in judecata. In noiembrie 2023 s-a aflat ca Oana Radu și Catalin Dobrescu s-au desparțit. „Eu și Catalin nu…

Oana Radu, amenințata de fostul ei soț, Catalin Dobrescu! Vedeta, nevoita sa plece din apartamentul pentru care a muncit din greu: „O sa ne bata...” / VIDEO

12:35, 29.03.2024 - Oana Radu a rupt tacerea! Vedeta ar fi fost amenințata de fostul ei soț. Cantareața susține ca a fost nevoita sa plece din apartamentul pentru care a muncit din greu, totul din cauza lui Catalin Dobrescu.

Acces Direct. Ce a declarat in fața polițiștilor patronul lui Danuț, cel caruia Mario ii aduce acuzații grave. Ar fi ajuns sa se certe de la un teren: „Avea urme de violența” / VIDEO

19:06, 07.03.2024 - Mario incearca de mai bine de cinci ani sa arate ca nu a fost vinovat in scandalul cu Danuț, ingrijitorul de animale care lucra pentru Viorel. In schimb, patronul are o varianta diferita și spune ca, de fapt, Mario a fost cel care a inceput scandalul și tot cel care l-a lovit pe Danuț.

Xavi lanseaza acuzații grave la adresa Realului: „Altereaza competiția saptamana de saptamana. Și un orb vede”

10:30, 03.02.2024 - Antrenorul Barcelonei, Xavi Hernandez, susține ca Real Madrid influențeaza arbitrii prin numeroasele comentarii pe care le fac oficialii sai la adresa acestora. Xavi Hernandez a preluat discursul președintelui Barcelonei, Joan Laporta, și a lansat la randu-i un atac dur la adresa rivalei Real Madrid.…


Ce parere ai despre aceasta stire?