Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oana Dedeu a pãrãsit competiţia „Ultimul Trib”

Publicat:

Cel mai nou episod al productiei  „”, difuzat aseara la Antena 1 vine cu o veste foarte trista pentru , concurenta in echipa Crocodililor, dar care si-a inceput parcursul in echipa Cameleonilor.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chefi la cuțite, 23 aprilie 2024. Ce concurent a parasit competiția. A plecat un om din echipa lui Orlando Zaharia / VIDEO

00:06, 24.04.2024 - Ediția din aceasta seara, de pe data de 23 aprilie 2024, mai exact episodul 16 al sezonului 13 de la Chefi la cuțite a adus multe emoții pentru jurați și concurenți! Irina Fodor a anunțat ce concurent a parasit competiția de la Antena 1. A plecat un om din echipa lui Orlando Zaharia.

Surpriza de proporții pentru concurenții ramași in competiția Power Couple Romania: se intorc cuplurile eliminate. Radu Siffredi: ”Am impietrit cand i-am vazut!”

13:10, 11.03.2024 - Reacții surprinzatoare și schimbari de strategie, in aceasta seara, la Antena 1, la inceputul saptamanii finale Power Couple Romania! Cuplurile ramase in joc au parte de o surpriza de proporții: se intorc perechile eliminate in etapele anterioare. Toate planurile sunt date peste cap de anunțul lui Dani…

Power Couple Romania, 6 martie 2024. Ce echipa a parasit competiția. Cine sunt concurenții care nu au ajuns in semifinala / VIDEO

23:45, 06.03.2024 - Ediția din data de 6 martie 2024 a emisiunii Power Couple Romania - La bine și la greu a adus multe emoții pentru cele cinci cupluri din competiție. O echipa a parasit concursul in aceasta seara. Iata cine sunt concurenții care nu au ajuns in semifinala!

Mireasa. Capriciile iubirii. Cine a parasit competiția. Publicul a decis: „A fost o saptamana grea” / VIDEO

21:30, 01.03.2024 - In ediția din data de 1 martie 2024 a emisiunii Mireasa, sezonul 9, Dediș și Andrada au așteptat rezultatul cursei de eliminare in care s-au aflat. Iata care dintre cei doi concurenți ai emisiunii a fost eliminat!

Lino Golden și Delia au ieșit din competiția Power Couple Romania: ”Suntem recunoscatori pentru aceasta experiența care ne-a apropiat și mai mult in cuplu”

11:15, 29.02.2024 - Inca un cuplu a parasit competiția Power Couple Romania – La bine și la greu in ediția reality show-ului difuzata de Antena 1 aseara. Lino Golden și Delia și-au incheiat parcursul in cea mai incitanta intrecere a cuplurilor, la finalul unei ediții tensionate, care a adus surprize.

Roxana Blenche și Catalin Bucur au parasit Power Couple Romania. „M-a apucat plansul de nervi. E dubios”

12:15, 22.02.2024 - In ediția de aseara, Power Copuple Romania, o alta echipa a parasit competitia in urma voturilor venite din parte colegilor. La finalul probei de aseara. Cuplul cu cei mai puțini bani ramași in cont, format din Roxana Blenche și Catalin Bucur, a fost propus spre eliminare.In editia a noua de aseara,…

Gabriela și Cristi Iacob au parasit competiția Power Couple Romania – La bine și la rau: „Pentru noi nu e o pierdere a unor probe, ci un caștig enorm, uman vorbind”

15:50, 15.02.2024 - Emoții și multe lacrimi ieri seara, la Power Couple Romania – La bine și la greu, dupa proba bucatariei rasturnate, care a adus unele dintre cele mai comice momente din competiție. La finalul zilei, cel de-al doilea cuplu propus spre eliminare a fost alca


Ce parere ai despre aceasta stire?