Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oamenii de știință vor să creeze o „Arcă a lui Noe” pe Lună

Publicat:

Mișcarea este numita de oamenii de știința o „polița de asigurare globala”, prin care aceștia vor incerca sa asigure supraviețuirea speciei umane, in cazul in care o catastrofa va avea loc pe Pamant. Arca ce va ajunge pe Luna va conține 335 de milioane de mostre de sperma și ovule. Arca lunara ar urma sa funcționeze cu energie solara și va pastra inauntrul sau și semințe și spori, alaturi de ovule și sperma, toate inghețate și aparținand unui total de 6,7 milioane de specii de pe Pamant. Conceptul a fost prezentat de , cercetator la universitatea din Arizona, și cațiva studenți ai…

Citeste articolul mai departe pe connect.ro…  

Sursa articol: connect.ro


Stiri pe aceeasi tema

Țiriac are cel mai puternic Mercedes ”de oraș” facut vreodata /FOTO! A platit 2,8 milioane de euro in avans pentru mașina cu motor F1

12:40, 20.04.2024 - Mercedes AMG One, cel mai puternic și tehnologizat supercar facut vreodata pentru oraș, cu motor adaptat de la Formula 1, fost livrat in Romania. Sunt doritori nerabdatori in lume care platesc 5 milioane sa conduca așa raritate. Ravnita bijuterie auto de catre mulți miliardari ai lumii a costat 2,8…

Un craniu vechi de 16 milioane de ani a fost descoperit in Peru. Aparține unui delfin uriaș, care s-ar fi „mutat” din ocean in rau

07:06, 25.03.2024 - Oamenii de stiinta au prezentat miercuri un craniu-fosila, cu o vechime de 16 milioane de ani, dezgropat in Peru si care apartine unui delfin de rau ce inota odinioara in apele de azi ale Amazonului si a carui cea mai apropiata ruda este delfinul de rau sud-asiatic din fluviul Gange din India, informeaza…

Oamenii de știința au avut un șoc cand au descoperit un craniu uriaș, vechi de 16 milioane de ani/ VIDEO

07:25, 21.03.2024 - Oamenii de stiinta au descoperit craniul fosilizat al unui delfin urias de rau, apartinand unei specii despre care se crede ca a fugit din ocean si s-a refugiat in raurile amazoniene din Peru in urma cu 16 milioane de ani. Specia disparuta ar fi masurat pana la 3,5 metri lungime, ceea ce il face cel…

Motivele incredibile pentru care romanii suna la 112: 'Vor sa ajunga urgent la aeroport și traficul este blocat'

06:10, 13.03.2024 - Catalin Chirca, purtatorul de cuvant al Serviciului de Telecomunicații Speciale, a declarat marți ca aproape jumatate dintre cele peste 10 milioane de apeluri la 112 inregistrate anul trecut nu au reprezentat situații de urgența. El a explicat ca mulți oameni apeleaza numarul de urgența deoarece doresc…

Marcel Ciolacu anunța 2 masuri extrem de importante, dupa ce oamenii au ieșit in strada/ VIDEO

12:01, 23.02.2024 - Premierul Marcel Ciolacu arata faptul ca s-au luat masuri la Guvern, dupa protestele fermierilor și transportatorilor. Pentru fermieri, Guvernul a alocat 600 de milioane de lei pentru cultivatorii de tomate, cartofi și usturoi romanesc, dar și pentru crescatorii de animale. De asemenea, pentru transportatori,…

Japonia va lansa primul satelit din lemn din lume, de marimea unei cani de cafea, pentru a combate poluarea in spațiu

16:15, 18.02.2024 - Oamenii de stiinta japonezi au creat una dintre cele mai neobisnuite nave spatiale din lume: un satelit minuscul care este facut din lemn, scrie duminica, 18 februarie, News.ro citand The Guardian.Sonda LignoSat a fost construita din lemn de magnolie, care, in experimentele efectuate pe Statia Spatiala…

Japonezii lanseaza pe orbita un ciudat satelit din lemn de magnolie

15:25, 18.02.2024 - Oamenii de stiinta japonezi au creat una dintre cele mai neobisnuite nave spatiale din lume – un satelit minuscul care este facut din lemn, relateaza The Guardian. Sonda LignoSat a fost construita din lemn de magnolie, care, in experimentele efectuate pe Statia Spatiala Internationala (ISS), s-a dovedit…

Realitate versus ficțiune: Termenul de „mascul alfa” nu se regasește cu adevarat in natura, spun cercetatorii

10:41, 18.02.2024 - Oamenii de știința care s-au dedicat studiului haitelor de lupi au evidențiat o alta versiune a termenului de lider, care se distanțeaza de ideea tradiționala de putere și dominație.Spre deosebire de parerea larg raspandita, haitele de lupi nu funcționeaza intr-o structura ierarhica rigida condusa de…


Ce parere ai despre aceasta stire?