Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O vedetă Pro TV a pozat nud după modelul Andreea Raicu. A apărut dezbrăcată în fața fanilor FOTO

Publicat:

Diana Sar a pozat goala. Vedeta in varsta de 26 de ani a pozat goala pentru un proiect la Muzeul de . O vedeta Pro TV a pozat nud dupa modelul a facut parte din distribuția serialului ”Vlad”, insa personajul ei a fost scos din serial. Intrucat aceasta era prinsa […] The post O vedeta Pro TV a pozat nud dupa modelul Andreea Raicu. A aparut dezbracata in fața fanilor FOTO appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Andreea Marin, in cea mai senzuala ipostaza. A slabit spectaculos, iar acum a pozat asa: „Frumoasa femeie”

12:30, 09.04.2024 - Vedeta a trecut printr-o transformare fizica spectaculoasa, iar acum se mandrește cu rezultatele, profitand din plin de fiecare ocazie ce se ivește. Andreea Marin a facut furori recent cu cele mai noi imagini publicate in mediul online. Este printre cele mai senzuale ipostaze in care a fost vazuta pana…

O vedeta K-pop și-a cerut scuze fanilor ca are un iubit și apoi s-a desparțit de el

12:51, 02.04.2024 - Dupa ce a fost acuzata de „tradare”, o vedeta K-pop și-a cerut scuze fanilor pentru ca are un iubit și apoi s-a desparțit de el. Karina, așa cum este cunoscuta in lumea divertismentului, a renunțat la relația cu actorul Lee Jae-wook, pe care o facusera publica in urma cu aproape doua luni, scrie BBC.

Vedeta care a aparut aproape goala la Oscar, in 1988. Acum are 77 de ani / FOTO

21:51, 08.03.2024 - In lumea fascinanta a Hollywood-ului, unele momente devin legendare și raman in amintirea colectiva pentru totdeauna. In anul 1988, la prestigioasa ceremonie a premiilor Oscar, o vedeta a pașit pe covorul roșu intr-o apariție care a starnit senzație și controverse deopotriva. Acum, la varsta de 77 de…

Gina Pistol iși dorește o schimbare de look. Vedeta a cerut sfatul fanilor: „Am cateva variante” / FOTO

23:35, 02.02.2024 - Gina Pistol și familia se afla in America, mai exact in Los Angeles, unde vor mai ramane și in urmatoarele trei saptamani. Vedeta spune ca iși dorește și o schimbare de look, dar nu știe exact cum sa se tunda.


Ce parere ai despre aceasta stire?